Operationsdag 2.

 
 

IMG_1128

 
 

En vecka före jul ska det här inlägget publiceras och det är operationsdag igen.

Vi gillar att fira jul med dig, sa dr D skämtsamt om den lite dåliga planeringen.

Hmm, JAG gillar inte att ladda upp för jul på det här sättet. Men det är tur att jag iallafall fick lite jul i november och förmodligen, om allt går som det ska, så har jag kommit hem till mamma innan julafton där jag ska bo tills jag är lite mer på fötter igen. Även om jag bara kommer att ligga drogad i en soffa eller säng där hemma så är det i alla fall skönt att slippa ligga ensam i en sjukhussäng på julafton, det har jag nämligen upplevt och det är ingen höjdare.

 

Men idag när ni läser detta alltså, operationsdag igen.

Hepp.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

28 kommentarer till “Operationsdag 2.

  1. Jag tänker på dig, och hoppas att allt går sin bästa väg, så du får komma hem och fira lite jul på det sätt som nu passar sig. Kram

  2. Å, jag håller alla tummar och tår och skickas kärlek och styrka och allt man kan tänkas behöva när man är en Bandit på ett operationsbord!!
    Många Kramar

  3. Nu håller jag allt som går för att det är en lyckad operation! Och att du får komma hem till mammsen över jul och börja mår bättre!
    Kramar

  4. Tänker på dig och hoppas verkligen du kan vara med och fira lite ju hemma hos dina.
    Julen är lång i år så njut när DU kan. Behöver inte just vara den 24:e

  5. lycka till!! tänker på dig och håller alla tummar för att även denna operation kommer att gå bra/ok. kram!

  6. Yess!!
    Jag har hållit tummarna allt vad jag orkat, för att det ska bli op. nr2.
    Det MÅSTE betyda att stimulatorn skall hjälpa. Det önskar jag nu så innerligt, du är värt det verkligen. Krya på dig Nicole, jag önskar dig och dina nära God och Fridfull Jul!
    Hoppas, hoppas verkligen att nästa år är Ditt År med mindre smärtor, och allt härligt livet har att bjuda dig. Kramar, Annikki.

  7. Ingen borde behöva ligga ensam i en sjukhussäng på julafton!!!
    Håller tummarna för att du är hemma hos mamma till julafton
    Kram

  8. Tänker mycket på dig och hoppas att allt går bra. Håller tummarna att du är utskriven och hemma hos din mamma till jul.
    Styrkekramar

  9. Åh, kära hjärtanes vad du får genomgå din stackare,så ung som du är och tvingas leva med en sån smärta, må de kunna göra något som stillar din smärta ! Önskar dig allt gott i världen !
    Hälsningar från mig som läser din blogg ibland och säkert är i din mammas ålder!

  10. Håller tummar och tår så hårt jag orkar att operationen går bra och att du får fira jul hemma hos din mamma. För jul på sjukhus är ingen höjdare. Ensam, liten och ynklig kan man känna sig där en vanlig dag men under julen förstärks alla dessa känslor så det hoppas jag verkligen du slipper! Var rädd om dig nu!!! Fokusera på att må bra. Kram kram!!!

  11. Håller också tummarna att allt går som det ska – och skönt att ha familjen där efteråt. Kram <3

  12. Bästa Bandit – hoppas att allt går över förväntan! Att du kommer hem till jul , i någorlunda skick i alla fall 🙂 Jag och många med mig säkert, väntar, på ett real-Life-inlägg från dig där du säger att operationen gått bra och livet känns lite enklare. Håller tummar, tår o hoppar på brunnar för dig. Kram

  13. Har tänkt så himla mycket på dig den sista tiden,hoppas allt gått bra med dina operationer! Det är så ledsamt att du ska behöva ha så ont. Massor av styrkekramar till dig fina Bandit <3<3

  14. Tänker på dig , håller tummarna och skickar en stor styrkekram <3
    Monica i Rom

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg