Ljusstakar DIY

 
 

IMG_8443

 
 

Jag tänkte tipsa om ljusstakarna som jag köpte på H&M home i slutet på sommaren och målade med chalk paint (älskar att den färgen fäster på ALLT), men nu när jag skulle göra inlägget och leta upp länken till ljusstakarna så att ni kunde se hur de såg ut innan jag gick loss med penseln så verkar det som om de är slut, iallafall online.

 

Så det blev ju inget vidare tips, det här.

Hmmm….

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps. Detta var ett förinställt inlägg, det kan därför ta lite tid innan kommentarer godkänns och frågor besvaras. Det kan också vara så att eventuella länkar i inlägget inte längre är aktuella. Hoppas att ni kan ha överseende med detta. Ds.

 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Ljusstakar DIY

 1. Så fina..
  Tänker på dig ska du veta och har läst varje dag och läste att den andra op inte blev av..
  Känner så för dig.
  Önskar dig allt gott!
  God fortsättning!
  Kram Anna

 2. Tycker att det är bra inspiration. Med en bra färg kan du lätt förändra något du tröttnat lite på, ett loppisfynd eller ett köp som inte var klockrent. Det blir lätt att utan för mycket energi eller för stor kostnad göra om hemma. Som du gjort med ditt underbara skåp, fast ibland räcker det med mindre förändringar.
  Hoppas allt går åt rätt håll och att du haft en God Jul och får ett Gott Nytt År!
  Kram P

 3. Du som jeg føler med deg… Har ei søster med nerve smerter i forfoten, hennes lidelser og smerter ligner på dine..er svært spent på å høre fra deg videre og evt behandlingen? Ønsker deg og håper en god jul videre og mye mye mindre vondt i året vi går inn i!! Rie

  1. Jag har skrivit ett inlägg lite längre ner om att operationen inte lyckades för mig, men det kanske kan vara något för din syster ändå? Hoppas det <3

Comments are closed.