Kapp-kap!

 

IMG_9886

 

Igår var det en så himla fin januari-dag, dimman låg tät och gräsmattorna täcktes av gnistrande frost som låg kvar hela dagen. Magiskt! Jag passade på att inviga en ny kappa som jag beställde i mellandagarna när jag fortfarande var sängliggande hemma hos mamma. Ett riktigt kap, den där kappan. Om jag får säga det själv, och det får jag ju.

 

IMG_9897

 

Ibland lyckas man göra riktigt bra köp från Sheinside, såna där som känns bra mycket dyrare än de faktiskt är. Rejäl i tyget, snygg passform och dessutom perfekt grå färg. Ja, ett kap helt enkelt.

 

IMG_9880

 

Så såg jag alltså ut i dimman igår på väg för att köpa mat till Abbe i ny kappa och med favorit-väskan på armen.

 

Kappa: sheinside // Väska: Modesto // Halsduk: By Malene Birger // Skor: Sixty Seven

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Kapp-kap!

 1. Jättefin kappa! Jag har en fråga om sheinside. Har sett att de har grymt mycket fina grejer och är sugen på att beställa. Men hur dyrt blir det egentligen med tull och moms och grejer… Har kollat på tiullverkets hemsida. Men vill passa på att fråga en expert också 🙂 har för mig att du har skrivit om drtta innan, men jag kan inte hitta något inlägg…

  1. Har beställt en enda gång (då riktigt besviken på kvalite trots billigt pris!) och råkade aldrig ut för tull!

  2. Ja, visst finns där mycket fint om man letar lite!? 🙂 Tull och Moms räknar du ut på tullverkets hemsida, där finns en tabell att gå efter så blir det inga överraskningar 🙂 Som M skriver ovan så slipper man tull ibland av någon anledning, men jag räknar alltid med det ändå 🙂 Ang kvalitet så kan det vara skiftande, men jag har alltid varit nöjd med tanke på vad man betalar. 🙂 Och ibland nästan tvärt om. Som med kappan i det här inlägget, där blev jag istället glatt överraskad av den fina kvalitén. Tänk bara på att kontrollera storleken på varje plagg i storlekstabellen, det kan skifta mycket!
   Lycka till 🙂

 2. Himmel och plättar så snygg kappa. Blev sugen att klicka hem den. Vilken storlek har du på den? Är den normal i storleken? Vad härligt att du fick skinnkjolen av din pappa. Han är ju för go. Kram Annika

  1. Jag har L i min, de är ofta små i storleken. Tips är att kolla storlekstabellen, då brukar man kunna hitta rätt 🙂 Kram!

Comments are closed.