Solsken

 
 

IMG_0125

 
 

Tänk vad lite solsken gör med oss!

Persiennerna åkte upp i en faslig fart och kameran åkte fram.

Som om de där minuterna solen kan tänkas visa sig den här gången ska vara de sista någonsin, typ.

Men man vill ju liksom bara ladda upp med så mycket solstrålar man bara kan.

 
 

Nu knackar det på dörren här så jag måste sluta.

Det väntas semlor, prinsesstårta (ja, varför välja!?) och timmar av prat i den där soldränkta soffan med någon saknad.

 

Hoppas att solen hittar till er också idag, annars får ni tanka lite från bilden ovan.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Solsken

 1. Å så härligt med solsken och ett fikabesök!!
  Här är det en blandning av grått och snö/regn. Inte så upplyftande, men då är det skönt att kunna välja att vara inne.
  Kramar

 2. Så härligt med solsken. Det känns enormt långt borta för oss, här har snön fullkomligt vräkt ner i helgen. Jag vill ha vår nu. Hoppas du får en fin dag. kram Annika

 3. Fantastiskt att du kan äta semlor, princesstårta och annat och se ut som du gör! Alltså fräsch och snygg. För jag antar att du inte kan träna med din onda hand? Om det gör ont att åka bil måste det ju vara uteslutet att springa, cykla, simma, gympa? Vad säger läkarna om det, glömmer de bort den delen för att du inte har någon övervikt att kämpa emot? Jag menar, det skulle ju kunna bli en tråkig och allvarlig effekt för många som inte kan röra sig som de vill? Hur fungerar det för dig att t ex promenera längre sträckor?
  Jag kan ju inte ens föreställa mig ett dygn med dina smärtor – än mindre förstå att ingen lösning har hittats.

  1. Nej någon träning är det inte tal om och det är klart att jag inte väger samma idag som jag gjorde när jag levde ett väldigt aktivt liv innan skadan.
   Och nej, läkarna säger väl inte så mycket om det.
   Sen smäller jag ju inte i mig semlor och prinsesstårta dagligen året runt, har bara blivit lite mycket sånt den senaste tiden med födelsedagar mm och det jämnar väl ut sig med tanke på att jag i princip inte åt någonting alls under de värsta veckorna efter operationen utan levde på dropp nu i december tänker jag 😉

Comments are closed.