Dagens i solen

 
 

IMG_0600

 
 

Åh vad den ger energi, den där solen.

Helt galet så mycket lyckokänslor som kommer i omlopp bara den visar sig.

Även om vinden var isande så var det ändå vår i luften här i Skåne idag, var det det hos er också idag?

 
 

IMG_0621

 
 

Här är det lågt tempo, imorgon tar jag nämligen tåget till Stockholm tillsammans med mamma. Så idag är det mest vila som gäller, med undantag för en liten runda ut i solskenet tidigare i eftermiddags.

 
 

IMG_0607

 
 

Vad jag hade på mig idag?

Klänning från Åhléns, den supermysiga poncho-jackan som jag fyndat här, glasögonen är fjolårets från Le specs, väskan på armen känner ni igen vid det här laget (härifrån) och på fötterna min Alla Hjärtans Dags-present från pappa av märket Sixty Seven köpta på Footwear här i Ystad.

 
 

IMG_0604

 
 

Nu ska jag packa ihop en liten väska inför stockholmstrippen här.

Ha en mysig söndagskväll!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Dagens i solen

  1. Vad det än är du ska göra där i Stockholm så önskar jag att det går bra. Fint att ha en mamma som kan vara med och stötta. Vi andra är med i våra tankar!

  2. En fråga; Har sett att du har många fina plagg ifrån sheinside. Hur tycker du kläderna är i storleken? Är det tull och dyr frakt? Är så sugen på att själv beställa 🙂 jättefin outfit!

  3. det var helt underbart med solen igår, det blåste inte så mkt hemma men det är stor skillnad att bo i Ystad och i Höör. Det märkte jag rejält på vintern då det var iskallt i Höör och betydligt behagligare i Ystad.
    Jag gillar din jacka!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg