Hotellfrukost & handbaksmälla

 
 

IMG_0672

 
 

Oj, det blev en tyst vecka här inne. Jag har alltid någon idé om att jag ska blogga på som vanligt, kanske till och med mer, när jag är på resande fot. Då ska jag ha mycket att skriva om liksom. Men nästan alltid slutar det på samma sätt, både datorn och kameran ligger i princip oanvända i väskan eftersom all kraft och energi går åt till resandet och att hålla ihop mig själv. Så den enda bilden i min kamera är den här från hotellfrukosten i tisdags, en riktigt bra sådan faktiskt.

Vad mer vi pysslade med i Stockholm har jag faktiskt bestämt mig för att inte skriva om i bloggen. Kanske vid ett senare tillfälle, men inte just nu.

Men jag är iallafall på hemmaplan igen sedan i tisdags och har ägnat mig åt att kurera en handbaksmälla som nu äntligen börjar släppa lagom till helgen. Hurra!

 
 

Ha en fin fredag!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Hotellfrukost & handbaksmälla

  1. Så tycker jag att det blir för mig med. Det finns alltid en tanke om att dela fina upplevelser och inspirerande bilder när jag reser. Istället får allt vila. Finns ett ”friskhetstecken” i det på något sätt, tycker jag 🙂 Hoppas att resan blev som du önskade, även om man blir nyfiken! Ha en härlig helg.

  2. Du kanske skulle ha en mindre kamera, en reskamera. Jag har tänkt att jag ska köpa en liten smidig men fortfarande en bra kamera för att lätt kunna ta med mig när jag är iväg.
    Hoppas du hade en härlig resa så att handbaksmällan känns okej att bära.
    Ha en härlig helg.
    Kram

  3. Kan verkligen relatera till det där att vilja mer än kroppen riktigt kan – och frustrationen när smärtan vinner, igen. Men jag tror verkligen att alla vi som är här inne och läser förstår och är glada för de inläggen som kommer upp – att du mår så bra som det går, och har så lite ont som det går är ju väldigt mkt viktigare än att ”underhålla” oss. Stor kram

Comments are closed.