Till mig, från mig

 
 

IMG_0796

 
 

En box med ren och skär kärlek.

Jag som alltid varit väsk-tjej framför sko-tjej föll handlöst för de där bootsen när grymma Cecilia Blankens frestades med dem på sin instagram i januari. Jag bestämde mig alltså på ungefär noll och inga sekunder för att de där skorna, de skulle bli min belöning till mig själv. För att jag sa ja till operationen på vinst och förlust, och gick igenom det där helvetet i december.

 
 

IMG_0807

 
 

Faktum är att någon gång i den värsta veckan där på IVA så har jag ett svagt minne av att jag låg där och planerade något inköp som belöning till mig själv inuti mitt huvud. Något riktigt, riktigt fint skulle jag köpa mig minns jag att jag tänkte/drömde där någonstans där mellan medvetande och medvetslös. Tramsigt och ytligt kan kanske tyckas. Men mitt drogade, mestadels medvetslösa, jag tyckte tydligen att det var viktigt.

 
 

IMG_0825

 
 

Sen började den där långa återhämtningen, och det där glömdes bort.

Tills jag fick syn på de här på instagram en månad senare. Då visste jag direkt:

det här skulle bli inköpet jag fantiserat om, där bland sladdar, pumpar och maskiner. Det var de här skorna som skulle bli min present till mig själv.

 
 

IMG_0840

 
 

Så då blev det så. Nu när de äntligen släpptes för någon vecka sedan så hängde jag på låset till webshoppen och klickade hem ett par.

 

Till mig, från mig.

För att jag sa ja till den där läskiga operationen, trots att det visade sig vara förgäves.

 
 

(skorna klickade  jag hem  här)

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Till mig, från mig

  1. Visst är den fiiiina? Jag är helt kär i dem 🙂
   Lite stora, jag kollade måtten på hemsidan för att hitta min storlek. Jag pendlar mellan 38 och 39 normalt & 38 passade perfekt i dessa 🙂 kram!

   1. Tack fina söta du. Krya på dej och hoppas på att få se sköningarna på när du mår bättre. Kramis

 1. Vilka fina skor!
  Lever oxå med livslång smärta i ben och fötter och brukar oxå säga till mig att jag är värd vissa saker för jag får stå ut med detta

 2. Verkligen snygga! Och helt rätt av dig. Du kommer ha snyggaste skorna i stan 🙂 Funkar till allt med… utom typ mjukbralls kanske 😉

 3. Nice!!! Gleder meg til å se en dagens med de på;)
  En mer enn vel fortjent gave til deg selv! Skulle bare mangle liksom, at du ikke skulle unne deg noe vakkert og etterlengtet etter alt du har måttet gå gjennom.
  Ønsker deg en finfin fredag!
  Klemmer

 4. Fina bandit, att kunna glädja sig över materiella ting är alls inte ytligt utan se det som en fin förmåga du har att kunna av njuta av det du kan. Det tycker jag du är fenomenal på. Jag hejar på dig. Fredagskram!

 5. Ja helt rätt tänkt – klart man måste få köpa en fin present till sig själv! Absolut inte ytligt, de små tingen i vardagen kan ge jättestor glädje. Om och om igen!

 6. Jag känner mig beyond ärad att du valde The Mia som present till dig själv. Tack snälla du! Och hoppas att du känner dig extra stark, snygg och bäst varje gång du har dem på dig. Kram!

 7. Bra där!!! När man känner sig som minst då måste man få vara riktigt ytlig. Huvudsaken är man mår bättre för en stund. Man ska spara de lyckliga stunderna blott..

 8. Oj oj så himla himla snygga!! Vill också! Och du, vilket klokt beslut! Klart du skall unna dig dem o du är ju so not ytlig!!! Kram o ha en skön helg. Lisa S

Comments are closed.