Enjoy Candles

 
 

 IMG_53611

 
 

Vad händer tänker ni nu? Pumpor och kol i mars? Vad hände med pärlhyacinter och tulpaner?

Lugn, bara lugn. Det är en gammal bild.

Jag tänkte bara tipsa om den grymma kampanjen som inreda.com har just nu på de bästa hitte-på ljusen som finns och då dök denna bilden från i höstas upp i mitt arkiv.

 
 

IMG_53441

 
 

Just nu har de alltså 30 % rabatt på Enjoy Candles (HÄR) och jag tänkte att det kanske var någon mer som ville fylla på ljus-samlingen eller kanske testa sitt första? Jag älskar ju som bekant mina ljus, så jag passade förstås på att köpa hem några fler till samlingen. Andra pryttlar skiftar efter säsong här hemma och ställs undan då och då, men inte dessa. De flyttar runt möjligtvis, hamnar på olika platser och i olika konstellationer. Men de är alltid, alltid framme.

Och jag blir alltid lika vardagslycklig när de kickar igång vid 18 tiden, för då vet man att kvällsmyset har börjat!

 

Ja, att det är riktiga favoriter här hemma är det nog ingen som hängt med här på bloggen som missat. Så det får bli söndags-tipset det, rabatter kan man aldrig få för mycket av.

 
 

Hoppas att ni har en solig och fin söndag, här är det vår utanför mitt fönster och balkongdörren står på vid gavel, härligt!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Enjoy Candles

Comments are closed.