I was sad then i bought something online…

 
 

IMG_1107

 
 

Jag är inne i en lite låg period som ni kanske märkt.

Bestämde mig förra veckan för att testa det gamla ordspråket:

”I was sad then i bought something online…”

Så jag klickade hem mina favorit-solglasögon från i fjol i årets nya färg, en vårig tischa och ett lika vårigt lack, från Modesto.

Jag har dock inte helt bestämt mig för om brillorna ska få stanna än, de kanske får bytas ut mot ett par svarta till istället. Är alltid livrädd att jag ska glömma dem någonstans eller typ sätta mig på dem. Men ja, de bruna är ju också snygga.. Gaaah denna beslutsångest alltså, när ska jag växa ifrån den?

Halfmoon-modellen kan jag iallafall varmt rekommendera som ni förstår, de svarta använder jag dagligen och får ofta komplimanger för. Bästa solglasögonen jag haft!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

12 kommentarer till “I was sad then i bought something online…

 1. Måste också skaffa solbrillor inför våren! Och vårjacka 🙂 Åååh våren med ljuset…
  Här får du en lågperiods-kram <3

 2. haha bästa sättet att pigga upp en :)) Först spänningen att klura ut vilka saker man ska tröst beställa och sen den härliga väntan på att ett pip ska komma i luren och ett paket finns att hämta och sedan det bästa, öppningen. Jag älskar öppnandet.
  Hade dock aldrig hört den där geniala meningen förut, men nu är den inpräntat i min hjärna.
  kram

 3. Behåll dom! Och skulle du glömma eller sätta dig på dom kan du ju skaffa dom där svarta du funderar på att byta till, eller så tar du dom svarta också – det förtjänar du!
  Ha en fin helg nu!
  Kram

 4. God morgon kära du! Tycker du gjorde så rätt i att pigga upp dig med lite shopping! det är du såå värd. En fråga, blev sugen på din t-shirt (o brillorna) Hur är den i storlek? Tack för snabbt svar. Önskar dig en bra fredag!

 5. Tystheten tyder på att din smärta tar all din kraft. Du finns i tankarna och hoppas att du snart får kraften och orken tillbaka. <3

 6. Jag känner så himla starkt med dig och kan inte tänka mig hur varje dag ser ut..jag vet bara själv, jag hade en migränperiod, då det fortgick i 14 dagar för inte så länge sen…och jag trodde jag skulle bli tokig. Tokig av att inte få må bra, att ha konstant ont, mer el mindre.
  Jag hoppas det finns bot för dig en dag, kanske kan skadan växa bort? Tyckte jag läste det någonstans, men oavsett så önskar jag mig mest i världen att du ska bli frisk helst igår.
  Snart har du världens finaste Emma nära dig.
  Kram på dig

 7. Vilka ljuvligheter du köpt dig, ibland behöver man muntra upp sig själv och ge sig själv en liten klapp på axeln faktiskt <3 Tycker tischan ser superläcker ut, hur är den i storleken, liten eller stor?? Blev sugen på en sådan jag också 🙂
  Ha en fin dag!!
  Kram
  Sanna

  1. Jag har M i min. Min vanliga storlek, den är helt perfekt oversized utan att bli stor 🙂
   Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg