fredag.

 
 

IMG_1510

 
 

Hej fredag!

 

Ännu en vecka som susat förbi, och nästa fredag går vi in i maj. Helt galet! Var det inte nyss februari liksom!?

Skönt iallafall, att vi går mot sommaren, det känns verkligen nu. Jag laddar upp för maj som brukar bli en ganska tung månad för mig pga årsdagen för skadan, det är så mycket som påminner om tiden precis innan operationen på något vis. 4 år i år.

Men men, mer om det en annan dag. Idag är det fortfarande April och det är fredag, min absoluta favoritveckodag.

 
 

IMG_1515

 
 

Det är så mycket förväntningar i luften på fredag, jag älskar den känslan.

Dock inte så mycket fredagsfeeling för min del idag utan ligger fortfarande i pyjamas i sängen med arm som inte är riktigt glad på mig.

Handbakis på en fredag alltså, dålig planering.

 
 

IMG_1527

 
 

Så idag blir det vila hela dagen lång för att sedan förhoppningsvis orka med fredags-tacos framför tvn med massor av iskall cola i glaset ikväll. Det är inte snittar och fredagsbubbel, men mysigt ändå. Nästa vecka satsar jag på fredagsbubbel.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

7 kommentarer till “fredag.

  1. Men fy fasen, hur ska du ha det? Kommer du alltid att kämpa med aktivitet och sen handsmärta? Planera och tänka? Finns det inga alternativ? Det är ju helt omänskligt.

  2. Jag kan förstå, att det är jobbigt med maj månad, när du har så tunga minnen från olyckstiderna. Jag tycker att du verkar mycket modig och vuxen tjej, mer vuxen än många i din ålder. Och en sak, du är så himla positiv, trots dina ständiga värkar. Du verkar ha stark vilja, du gör allt som är i din makt att göra vardagen lite glamörösare och roligare, fast du vet att det kommer en bakis. Det är verkligen starkt gjort:)
    Ha en fin helg, kram Annikki

  3. Ditt hem inger ett lugn och är smakfullt. Diggar även dina olika outfits, du har känsla för det estetiska både gällande kläder och inredning.

  4. Önskar dig en fin helg trots den jobbiga smärtan! Må den avta till imorgon så du får bara vara och njuta också.
    Kram

  5. Hoppas du fick en fin kväll igår sen, och att det blev både tacos å iskall cola till dig min darling! <3 <3 <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg