Vardagslyx.

 
 

IMG_2220

 
 

Det blev bland annat den vackra Tine K-vasen (härifrån) som fick flytta hem hit med hjälp av rabattkoden.

Och jag är så nöjd, vaser kan man väl aldrig få för många av?

Just nu innehåller den fluffiga pioner som sjunger på sista versen och några kvistar syren som sprider en helt ljuvlig doft av sommarlov i rummet.

 

Vackra vaser och sommarlovs-dofter alltså, det är vad jag kallar vardagslyx.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

5 kommentarer till “Vardagslyx.

 1. Åh syrén, jag måste hämta in lite syrén. Älskar doften av syrén och jag funderar på om jag ska försöka mig på att göra syrén saft i år.

 2. Hej!
  Jag har en fundering angående ditt soffbord. Om jag inte minns helt tokigt så är det från EM? Jag har gått och suktat efter det en längre tid, men jag tänkte att jag skulle kolla en sak med dig först.. Det är nämligen så att jag har haft ett soffbord i massiv ek tidigare, där man inte kunde sätta ner ett glas eller något utan underlägg eftersom det lämnade fula ringar efter sig. Så min fråga är alltså, hur känsligt upplever du att ytan är? Måste du använda dig av underlägg för att slippa fläckar? Har nämligen en son på nio månader och jag känner att det här med underlägg liksom inte funkar längre, haha.
  Hoppas du har en fin dag!

  1. Det stämmer att det är från EM Möbler 🙂
   Just av glas upplever jag inte att det blir märken men fett går ju tyvärr ner i träet och lämnar fläckar (tex stearin har jag fått någon fläck av). Fick svaret att det var behandlat och bara skulle gå att torka av när jag köpte det och jag är ändå imponerad att det klarat sig så pass bra i snart ett år, jag har ingen 9 månaders att skylla på men är ändå dålig på det där med underlägg… 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg