1:a juni

 
 

IMG_2395

 
 

Hej juni!

 

Det går ju knappt att fatta att vi går in i juni idag, att skolavslutningar och sommarlov är bara några dagar bort? Det är ju kallt ute, isande i vinden faktiskt. Det är ju inte utan att man känner sig lite snuvad på våren och på maj som brukar vara en såå härlig månad. Hörde precis på radion att det var den kallaste maj på över 50 år och att det bara varit tre (!) dagar då det varit över 20 grader någonstans i landet. Det är ju helt galet!

Nej, nu får vi verkligen hoppas att värmen snart kommer i rekordfart och stannar l-ä-n-g-e. Som plåster på såren, liksom.

 
 

Jag har försökt skapa lite sommarkänsla här hemma i alla fall, i brist på äkta vara. Så jag plockade fram rosa kuddfodral ur gömmorna och snäckbollarna från ifjol. Också står pionerna som mamma överraskade med förra veckan på bordet och påminner om sommar.

Det får duga så, så länge.

 

Men sommaren; du får gärna komma snart. Jag väntar på dig!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

2 kommentarer till “1:a juni

  1. Ja nu får sommaren komma så man får använda alla härliga sommarkläder någon gång. Med allt regn, haglande och blåsande vi haft nu så känns det mer som oktober/november än maj om man bortser från alla grönska då 🙂

  2. Vi hade uppåt 19 grader i Halmstad igår men det kändes inte alls varmt, blåst och regnskurar gjorde sitt för att kyla ner.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg