GLAD MIDSOMMAR

 
 

 midsommar23

 
 

Hej Fina Vänner!

 

Det har varit lite tyst här inne på sistone. Livet och handbaksmällor kom emellan, kan man säga. Ni vet hur det kan vara, all energi går liksom åt till att hålla ihop livet så gott det går och allt som inte är absolut nödvändigt får vänta. Så utöver det har det inte hänt så mycket alls. Men idag är det alltså midsommarafton, handbaksmällan har lugnat ner sig och det är dags att ta tag i sig själv och komma ur koman. En dusch och sedan gräva fram någon lämplig klänning ur garderoben, det är planen. Inte ens klänning till dagens festligheter har jag hunnit/orkat fundera på, då är det illa. Nåja, det blir väl midsommar ändå.

 
 

Jag ville bara titta in och önska er en riktigt fin dag, oavsett vad ni hittar på.

Såg att ni var några som undrade vart jag tog vägen och det var ju inte alls meningen att göra någon orolig. Ni ska veta att jag saknar Er när jag av den ena eller andra anledningen inte kan blogga. Jag brukar ju vara utrustad med lite färdiga inlägg att publicera för situationer som denna, men ibland tryter det lagret och då blir det såhär. Hoppas att ni kan stå ut med det.

Vi hörs snart igen!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

14 kommentarer till “GLAD MIDSOMMAR

  1. Tack detsamma till dig! Det är så tråkigt att du ska behöva ha det så besvärligt med din hand.

  2. Hoppas du får en fin midsommar! Det är klart jag förstår att du helt enkelt inte orkar blogga varje dag. Men dina inlägg är extra fina när man fått vänta på dem ett tag. Otroligt vacker bild igen.

  3. Härligt att baksmällan gått över för denna gång. Ha ny en riktigt mysig midsommar.

  4. Vet dessvärre hur det är att inte ha ngn ork – ta hand om dig fina du! Hoppas att du fick en fin dag igår! Kramar Lisa S

  5. Jag såg bilder på dig på en annan blogg när du stod i ett vallmofält och du är så oerhört vacker! Du har ett utseende och uttryck som går rakt igenom kameran.
    Hade jag en klädbutik jag skulle vilja fota plagg till skulle du få vara modell till allt! Med Emma som fotograf.
    Hoppas du får en så bra vecka som möjligt!

  6. tror vi är många som tänker på dig när det blir tyst här inne. hoppas du har haft en fin midsommarhelg!

  7. Hej finaste bandit!
    Jag tänker på dig och hoppas att du får samla lite ny energi nu! Du är så duktig, stark och vacker!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg