Ett snabbt hej

 
 

IMG_6554

 
 

Hej här hemma ifrån köket!

 

Jag sitter uppkrupen på en av köksstolarna med benen under mig med handen på en kudde i knät och bloggar för ovanlighetens skull. I vanliga fall så bloggar jag mest liggande i sängen eller soffan men just idag hamnade jag alltså här, omväxling förnöjer.

 

Ikväll får jag trevligt besök i form av min fina vän P som vanligtvis håller till på Island nu för tiden men som just nu är hemma på besök, så himla mysigt.  Så jag sitter och funderar på vad jag ska kunna trolla fram för god fika ur skafferiet här hemma innan det ringer i porttelefonen, hmm hmm.

 

Bäst jag sticker in huvudet i skåpen nu och ser vad jag ska skaka fram.

Vi hörs snart igen!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

4 kommentarer till “Ett snabbt hej

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg