Lördagskväll på stranden.

 
 

IMG_6535

 
 

I lördags fick jag ett sms från mamma som undrade om jag & Abbe ville följa med till hundstranden och käka på kvällen.

Såklart vi ville.

Abbe han älskar stranden och jag, jag tackar aldrig nej till pizza. Speciellt inte om den intas på stranden direkt ur kartongen en sensommarkväll.

 
 

IMG_6430

 
 

Det var verkligen en helt perfekt kväll för just det där, vi var så gott som ensamma på stranden och solen värmde länge.

 
 

IMG_6463

 
 

Lyra hade fått en ny vattenleksak som invigdes och var väääldigt uppskattad, av både Abbe och henne. Abbe stod förstås mest på strandkanten och skällde för full hals när Lyra gick ut i vattnet för att hämta den. Men landade den i vattenbrynet så var han såklart först på plats.

 
 

Untitled-1_edited-1

 
 

Ja, den var så uppskattad att Lyra inte kunde hålla sig från att sno den ur Hans hand när han skulle kasta iväg den till henne. Toka!

 
 

 IMG_6488

 
 

Och så kvällsbadades det, det finns inget som Lyra älskar så mycket som att bada.

 
 

IMG_6494

 
 

IMG_6531

 
 

Ja, en helt perfekt augustikväll helt enkelt, ännu ett sånt där minne att stoppa undan och minnas när höstvindarna viner.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

9 kommentarer till “Lördagskväll på stranden.

  1. En fantastisk kväll!! Kan man äta pizza på stranden på hösten också kanske? 🙂

  2. Oj, vilka vackra och stämningsfulla bilder. Ser ut som en kväll att spara i hjärtat. Och sedan, när man trillar över bilderna i mörkaste vintern ~ känns det knappt sant att man faktiskt fått vara med om kvällar som din.

  3. Åååh så mysigt. Blev genast inspirerad och funderar på vart jag kan ta med filt, sambo och pizzakartongen 🙂

  4. åhhh bilden på Hunden som skakar av sig vattnet är FANTASTISK! Jäklar vad dina bilder förbättrats. Man ser en enorm utveckling. Du har blivit riktigt vass på redigering! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg