Det är visst nån som är tillbaka.

 
 

IMG_6961

 
 

Ja, jag förstår att ni kanske är chockade nu, det är nästan jag med. Det står inte längre den 1:a september som första rubrik: Jag är visst tillbaka. Eller det hoppas jag iallafall, för nu har jag fått nog av den där oplanerade bloggpausen jag råkade ta (helt utan anledning egentligen).

Det har liksom bara saknats allt det där som gör det roligt att blogga; tid, inspiration och kraft.

 

Och för mig är det viktigt att bloggen är något roligt. Den ska ju vara min medicin & min flykt från verkligheten. En chans att få vältra sig i allt som är ytligt och som i n t e påminner om smärt-vardagen, eller (när jag är på det humöret) en plats att skriva om smärtan och förhoppningsvis kunna sätta ord på det som jag och många med mig brottas med dagligen.

 
 

IMG_6973

 
 

Egentligen hade jag inte alls tänkt det här inlägget skulle handla om min bloggpaus, det känns så tjatigt att hålla på och förklara sig. Men har man inte bloggat på en hel månad (vilket ju är en mindre evighet, eller ca 30 inlägg om man som jag brukar försöka publicera ett om dagen), så känns det ju lite knasigt att bara babbla på om något annat som om ingen tid har gått.

 

Så;

Med det sagt så kan ju nästa inlägg kan handla om något betydligt roligare än om varför jag inte bloggat.

Till exempel om min nya hallmatta som jag fyndat och typ varje gång jag kommit in genom dörren tänkt att den här måste jag tipsa om på bloggen. Eller om modevisningen som Emma & jag var på i måndags. Eller kanske om min nya mössa.

Vi får väl se vad det blir först, vad jag iallafall kan lova är att det i n t e kommer att dröja en månad tills nästa inlägg. Det är en sak som är säker.

 
 

Vi ses snart igen!

Och hörrni, tack för att ni har stannat kvar & haft tålamod med jordens sämsta bloggerska, ni är bara bäst. <3

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

33 kommentarer till “Det är visst nån som är tillbaka.

 1. Jammen så bra! Da vet vi at du er ok og så er det bare å kjøre på 🙂 Og hvem trenger vel ikke ”slå av” noen gang? Du er bare så fin og god og er verdt å vente på uansett hvor lenge du pauser. <3

 2. Så härligt att du är tillbaka. Men ibland behöver man en paus, så är det bara. Tur att jag även följer dig på installera så jag vet att inget allvarligt hänt dig.
  Ser fram emot att få läsa dig igen.
  Kram

 3. Sååååå härligt att du är tillbaka, du är efterlängtad! Har egentligen inte varit så orolig eftersom jag följer dig på Insta, men lite har man ju ändå undrat! Välkommen tebaks!

 4. Blog means diary and journal writing every day is precisely why diary! Then you can write when and how they want and ignore those who offer advice, but then do not define blog!

 5. Välkommen tillbaka för min del också!
  Vi läsare unnar säkert dig en paus. Jag har iallafall litat på att du kommer tillbaka.
  Det är bara det att hjärtat nästan spricker, för man anar att du har haft det jobbigt.
  Nu är jag glad, för vi kommer säkert att få fina tips om modet och inredning och annat som ligger så härligt nära hjärtat så här på hösten:)
  Ha en mysig höstkväll och-helg!

 6. Så härligt! Välkommen!
  Det verkar klokt att du skriver när du känner för det, inte att det ska vara ett måste! Det är din blogg – du bestämmer 🙂

 7. Välkommen tillbaka! Har saknat dina fina inlägg, men ibland behövs det en paus, lång som kort.
  Kram

 8. Härliga bilder och oj vad nyfiken jag är på tips om mattor och mössor. Nu har det iofs blivit varmare igen men i måndags hade jag behövt en snygg mössa och snart kommer fler kalla dagar. Så jag håller ögonen öppna efter det…..
  Kram P

 9. ”världens sämsta bloggerska” Sparka inte på dig själv, du är så mycket bättre än du tror <3

 10. Nämen heeeeej! Det där med pauser är nåt som vi alla behöver, så även du ♥ välkommen tebax!

 11. Vad roligt att du är tillbaka.Du ger mig så mycket insperration.Jag har tänkt på dig extra mycket under dit uppehåll man är rädd att du mår ännu sämre vilket alla gör ibland

 12. Sååå härligt att du är tillbaka igen!
  Jag har tittat in till dig var och varannan dag och blev så glad idag när du var tillbaka <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg