Modevisning

 
 

IMG_7031

Cape; gammal från Åhléns – Sjal; BMB – Skinnbyxor; gamla från BMB – Väska; BMB (här)

 
 

I måndags var vi alltså på modevisning, Emma och jag.

Man kan väl inte skryta med att det är sådär j ä t t eofta som det händer något kul i Ystad en helt vanlig måndag, så då får man ju passa på tyckte vi. Så himla mysigt att bara få komma hemifrån några timmar, dricka ett glas vin & prata samtidigt som det visas höstmode på livslevande modeller.

Modevisningen hölls i den pampiga matsalen på Hotel Continental Du Sud (Sveriges äldsta hotell om jag inte missminner mig från skoltiden, hehe) och kläderna som visades kom från Vackra i Ystad & skorna från Footwear. Mycket bra initiativ tycker jag.

 
 

IMG_7045

 
 

Där sitter hon ju och ser tjusig ut, mitt sällskap för kvällen. Innan modevisningen drog igång på allvar så serverades det plocktallrik och vin samtidigt som vi fick en chans att prata ikapp om det som inte hunnits med över fb-chatten sen sist.

 
 

IMG_7041

 
 

IMG_7047

 
 

När vi hade ätit upp så drog alltså själva visningen igång och vi kunde sitta kvar på våra platser och spana in våra favoriter. Som mössan på bilden ovan, den var jag faktiskt och köpte sedan för rabattkupongen som man fick i goodiebagen så den kommer ni nog att få ser mer av, fast i en annan färg.

Så nu kommer jag vara paljett-tjusig i höst när vindarna viner, inte illa.

 
 

IMG_7050

 
 

   IMG_7060

 
 

Så förflöt alltså några timmar innan det var dags att bege sig ut i september-kvällen för tipsrunda & shopping med härliga erbjudanden i butikerna.

En hel-lyckad kväll, med andra ord. Så skulle gärna varenda måndag få vara om man frågar mig.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

3 kommentarer till “Modevisning

  1. Så härligt med modevisning! Jag ska ju faktiskt gå modell på en visning eller det blir två på lördag och en på söndag. Det är Umeå fashion week här denna vecka. Det ska bli så kul!! Ser framemot att se mössan. Och Välkommen tillbaka. Kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg