Höstinspo.

 
 

Untitled-21

 
 

Höstmodet alltså, finns det något roligare?

Tycker alltid att det är lika underbart att få bulta på sig lite och vara lite mer klädd i september som jag tycker det är att få ta av mig i maj. Det där med årstiderna har verkligen sin charm.

 

Så det blev ett lite förinställt höstmode-kollage idag, medan jag försöker kurera handbaksmälla.

Egentligen gillar jag inte alls att blogga om sånt som inte finns att få tag på längre (mest för att jag själv inte gillar när jag ser något på en blogg eller i en gammal tidning och blir sådär k ä r i det och det sedan visar sig att det inte går att få tag på längre. Gah, så irriterande det är när man bara m å s t e ha just den grejen.) Men jag var bara tvungen att göra ett undantag idag när gjorde detta höstkollage där jag utgick ifrån mina älskade Blankens från i vintras.

Men resten är alltså höstnytt från kedjorna (utom BMB väskan då som väl snart får räknas som en klassiker som återkommer säsong efter säsong) och den där kashmirtröjan från H&M, den har redan flyttat in i min höstgarderob och med rabattkoden de hade för någon vecka sedan så blev den ett riktigt kap.

 
 

Skjorta: här
Kashmirtröja: här
Kjol: här
Väska: här
Halsduk: här

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

2 kommentarer till “Höstinspo.

    1. Jag tog en storlek större än min vanliga fall och då blev den precis så oversized som jag önskade 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg