Fjärilar & blockader

 
 

IMG_6724

 
 

Godmorgon!

 

Håller på så sakta att vakna till liv här hemma, gnuggar den lilla sömn som natten bjöd på ur ögonen och försöker hålla fjärilarna i magen i styr. Om en liten stund ska jag nämligen infinna mig på sjukhuset för något som jag längtat efter SÅ länge nu.

Det är nämligen dags för en sån där blockad som tar bort smärtan nästan helt i 12 härliga timmar idag.

Det ska gjutas extra skenor till handen (om något skulle hända med den jag har, de håller ju inte för evigt och min går nog på övertid nu efter att ha suttit på 24/7 i över 4 år nu) och dessa kan endast göras under blockad då jag skulle tuppa av på studs om de bara tog av skenan och satte igång och meckade. Så idag är det en miljon fjärilar i magen och förhoppningar om en nästan-smärtfri-dag, OM nu bara blockaden tar ordentligt. Minns när jag skulle få mina första för några år sedan, så krävdes det några försök innan Dr L lyckades sätta den rätt och blockera hela. Och nu var det ju några år sedan senast, men vi får hoppas att takterna sitter i och han minns var han skulle lägga den där för maximal effekt. Annars kan det här drömdagen lätt förstöras till en mardröms-dag, därav fjärilarna. (Och ja, tyvärr; det är en engångsgrej. Så det gäller ä n n u mer att njuta fullt ut.)

 

Men nu tänker vi positivt tycker jag & hoppas på en lyckad blockad och en härlig dag.

Det är SÅ mycket jag vill hinna med så fort skenorna är klara, men mest av allt ser jag fram emot några timmar utan allt för mycket smärt-mos i skallen. Å, så härligt det ska bli. Det m å s t e träffa rätt.

Kanske tittar jag in här lite senare, annars hörs vi live igen när handbaksmällan lagt sig (den lär ju inte bli nådig efter att de meckat med handen, men den tänker vi på sen, först 12 timmar av njuting!). Men jag har laddat upp med lite inlägg till er och den här gången ska jag dubbelkolla så att jag kommit ihåg att publicera också!

 
 

Ha finaste måndagen vänner, det tänker jag ha!

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

22 kommentarer till “Fjärilar & blockader

 1. Vad underbart att du får en dag smärfritt!
  Kanske du kan börja få blockaden regelbundet i framtiden!
  Önskar i allafall en bra dag till dig Nicole:) Kram!

 2. Min första tanke var: Tänk inte på oss! Jag hoppas allt går bra och så vill jag att du ska njuta av de få timmarna du får utan smärta. Då kanske det finns roligare saker att göra än att blogga… 😉
  Jag håller tummarna allt jag har för dig idag!!
  Kramar

 3. Hjälper föga men… Håller tummar och hoppas. Att få känna dig lite ’fri’ behöver du för att samla energi, to short!

 4. Vet att jag frågat om det innan, men minns inte svaret. Du säger att det är en engångsgrej, varför går det inte få det oftare? Kram på dig och ha en fin dag!❤

 5. Oj som jag håller mina tummar och tår nu. Lovar att göra det hela dagen lång så du får njuta av de 12 timmarna. Stor styrkekram till dig!

 6. Åh jag blir så imponerad av dig! Och din styrka du verkar besitta! Härligt att du kom iväg till vackra Oslo!
  Önskar dig en fin dag o vecka – det är du verkligen värd !
  Hoppas läkaren lyckas väl med blockaden!

 7. Håller tummarna att allt gått bra och att du fått dina välförtjänta timmar i smärtfrihet!
  Kram P

 8. Det går inte riktigt att förstå hur du har det… Dag ut och dag in…
  Kära bandit, du är en sådan hjälte!!! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg