Hej Tisdag!

 
 

IMG_7432

 
 

Hej här hemma från sängen!

 

Hoppas att ni har det bra.

Jag börjar komma till liv här hemma igen efter ytterligare en handbaksmälla. Jag hann ju inte riktigt med att titta in till er som jag skulle önskat för jag gick typ direkt från mega-baksmällan efter skengjutning till bloggeventet hos Fuffe. Egentligen ville jag mest ligga kvar i sängen och vila ikapp förlorad handbakis-sömn men om världens bästa Emma ordnar event hos världens bästa Fuffe, ja då måste man ju bara vara där även om man känner sig mer som en zombie än något annat. Och det gick ju, även om det var på sparlåga och jag inte hann prata med så många som jag hade önskat.

Men mer om event & blockader & annat snart, jag ville bara titta in och önska er en fin tisdag!

 

Vi hörs snart igen,

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

4 kommentarer till “Hej Tisdag!

 1. Hej…
  Önskar jag hade pratat mer med dig, men jag är inte så värst gåpåig.. Men jag ville iaf säga hej och jag menade det verkligen när jag sa att jag tänker å dig och hur du mår.
  Ta hand om dig!
  Kram Anna

 2. Hej!
  Kul att träffa dig irl, även om vi inte riktigt presenterade oss för varann.. Men du var ju sjukt duktig skådis måste jag säga. Jag stod mest och fulgarvade med mitt vinfejs jag..;)
  Var inte sådär superskärpt när det kom till att gissa mördare precis.
  Men kul hade jag vi!
  Förjävligt att du ska behöva ha det så jobbigt, ta hand om dig!
  Kram Catta

 3. Åh, din kämpe!! Jag tyckte verkligen det var skoj att träffa Dig in real life så att säga. Har ju läst o följt dig hur länge som helst känns det som. Hoppas vi ses igen.
  Kram till dig o vovvsingen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg