Kung Fidolin-torsdag på The Lodge

 
 

IMG_8011

 
 

I torsdag var jag alltså med Emma på Kung Fidolin-fotografering, och hon fyllde ju år.

Så jag packade med mig paket (som jag svurit över i veckor, samma vånda varje år, den människan är ju fullkomligt o m ö j l i g att köpa present till). Det blev en långhårig fårskinnskudde till slut, men det skulle nog kunna vara vad som helst eftersom hon när hon kom hem skickade ett sms och tackade för den fina stjärtlappen (!?) och verkade uppriktigt glad över denna. Jag fick ju lov att svara att även om hon nu är gammal (hela 35!) så tänkte jag kanske inte riktigt att det var dags för permobil-stjärtlapp än och tipsade henne om att testa att öppna dragkedjan och stoppa en kudde i. Så det gjorde hon och vips hade stjärtlappen förvandlats till en kudde i soffan och vi både hade fått oss ett gott skratt.

Jisses!

Stjärtlapp alltså.

Ha ha haaa.

 
 

IMG_8017

 
 

Också hade jag packat ner prinsesstårta och födelsedagspimpad ischai med som färdkost.

Vi skulle nämligen åka en liten bit, till:

 
 

3V6A3546_21

 
 

Vackra The Lodge.

Stället var om möjligt ännu vackrare än jag mindes det nu när träden skiftade i 50 nyanser av rött & gult och det var pyntat med pumpor i varje hörn.

 
 

IMG_8021

 
 

Och här fick vi hålla till för dagen, i ett konferensrum med brasa och mysfaktor högre än jag vet inte vad.

Så vi packade upp kläder, käkade lite prinsesstårta, försökte skapa lite julstämning (vilket resulterade i ä n n u mer jullängtan hos mig) och inväntade de sötaste små Kung Fidolin-stjärnorna man kan tänka sig.

 

En finfin torsdag med andra ord.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

Rekommenderade inlägg