Det händer grejer & en liten sneak peek…

 
 

IMG_8072

 
 

Ja, det har hänt lite grejer här hemma den senaste tiden.

Som ni ser ovan så har det vackra skåpet tyvärr fått flytta ut och ni får en liten sneakpeak på det nya som fått flytta in istället.

 

Det började med att jag gjorde ett litet inköp i somras som inte var så litet, jag köpte nämligen en ny säng. Och när jag ändå skulle investera i en min första egna säng så tyckte jag att det lika bra kunde vara en 180 som kan hänga med i m å n g a år framöver. Så trots att jag ju som bekant bor i en alldeles för liten etta så slog jag alltså till på en (ganska mycket) större säng och eftersom leveransen var ganska lång (7 veckor, det borde ju vara olagligt att vänta så länge på något) hann jag svettas ganska mycket över hur vida den skulle få plats utan att ta över precis h e l a rummet. Panik. Sängen levererades iallafall i mitten på september och ja, jag kan bara konstatera att det är typ mitt bästa köp någonsin. Jag som spenderar så mycket tid i sängen borde ju förstås gjort detta för l ä n g e sedan.

Hur som helst, det hela resulterade ju såklart i att det blev lite trångt här hemma. Även om det inte kändes riktigt så illa som jag hade befarat så jag insåg ganska snabbt att det fina skåpet skulle behöva flytta på sig. Så det fick flytta tillbaka hem till mamma & Hans medan en skänk (som kan fungera som både förvaring och nattduksbord) fyndades på loppis och blev förra helgens projekt (mer om detta i ett annat inlägg).

 
 

Så nu börjar saker och ting äntligen falla på plats, i helgen pysslades det ihop en sänggavel till nya sängen (det blev en i vitt linne, ni ska få se när den är helt klar) och imorgon är det jag som tar tag i de där högarna med saker från det förra skåpet och stuvar in det i den nya skänken så det kan bli lite mer ordning här hemma igen.

 
 

Banditen-post-signature2

 
 

6 kommentarer till “Det händer grejer & en liten sneak peek…

  1. Ooo! Älskar den lilla bläckfisk/War of the Worlds-ljusstaken du har (som säkert inte är en bläckisalien egentligen). Räsersnygg! Var kommer den ifrån?

    1. Bläckfisken fick jag i julklapp ifjol, men den finns bla hos Artilleriet. 🙂

    1. Lampfoten är en gammal som jag målat med Anne Sloan 🙂 Skärmen är en Tine K
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg