GOD JUL!

 
IMG_0208_edited-1
 
 

God Jul, fina vänner!

Tack för ännu ett härligt år tillsammans, det är så fint att ha Er här inne.

Nu hoppas jag att ni får en riktigt fin julafton.

Själv ska jag precis hoppa i julaftonsklänningen (blev en midnattsblå spets-historia, ni ska få se sen!) & försöka hitta ett par gamla nylonstrumpor i gömmorna då de nya jag hade köpt för dagen tydligen knappt tålde att tittas på, än mindre en enarmad påklädning… Sedan bär det av hem till mamma där lillebror precis landat från Norge (ja, alltså han landade ju på flygplatsen förstås men nu är han där hemma och väntar) och sedan blir det Kalle och mys innan släkten trillar in lite senare. Så ja, nu måste jag sätta lite fart här, jag ville ju bara titta in och önska en jättefin dag.

images

Ta hand om Er,

Kramar!

Banditen-post-signature2

 
 

7 kommentarer till “GOD JUL!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg