Valpbubbla eller julkoma

 

Untitled-1

 

Ni får ursäkta tystnaden här inne, har hamnat i någon blandning av julkoma & valpbubbla tror jag visst. Tillbringar mest dagarna som mina senaste intagrambilder (de ovan) visar: med soffhäng (blandat med valplek) och så mycket onyttigheter så möjligt. Ja, ganska likt vilken dag som helst i mitt liv alltså, men onyttigheterna är jag kanske lite mer återhållsam med i vanliga fall, ha ha! Då och då har vi iallafall tagit oss ut och träffat familjen, men mest hänger vi bara hemma i vår lilla bubbla. Valpbubbla eller julkoma, kalla det vad man vill men ganska skönt är det faktiskt. Så nu ska jag återgå till min senaste serie som jag fastnat i (Scorpion på Netflix, efter tips från Emma) medan två lurviga fortfarande sover gott intill.

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Valpbubbla eller julkoma

  1. Tack för serietips! Jag saknar någon bra serie att följa så då testar jag denna. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg