Att starta långsamt

 

IMG_0510

 

Lite såhär har vi det här hemma, fortfarande på uppladdning efter nyårsfirande som tog på krafterna för alla. Men det verkar i alla fall som om Adaptil hade lite verkan på Abbe (helgarderade och köpte halsbandet till honom, sprayen att spraya på sovplatserna & hemma har vi även varianten som man sätter i eluttaget). Han var i alla fall som inte var lika hysterisk som ifjol under kvällen, tack och lov. Doris verkade inte bry sig nämnvärt, så himla skönt. Och när det smällde som värst så befann vi oss redan ute vid flygplatsen där hundarna kunde sova lugnt i bilen. Så klarade vi alltså av den där helveteskvällen i år också, phu! Nu hoppas vi bara att de som har fler raketer kvar kan sluta smälla också.

 

Men vi myser på här hemma idag också alltså, startar det nya året långsamt, pussar på Abbe lite extra & är glada att det värsta är över för den här gången.

 

Banditen-post-signature2

3 kommentarer till “Att starta långsamt

  1. Ja, det kan inte varar roligt när ens bästa vän mår så dåligt. Men du verkar ju även ha gjort allt i din makt för att det ska gå så smidigt som möjligt! <3
    God fortsättning! Kramar

  2. Stackars Abbe! Men tur att hans matte är så omtänksam och kanske det hjälpte till att Doris var ganska cool. Men varifrån kommer den fina hjärtkudden?

    1. Haha, det är en amningskudde faktiskt. Vet tyvärr inte var den kommer ifrån. Men den är toppen att vila handen på eftersom man får stöd hela armen 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg