Dagens outfit a lá Doris

 

IMG_0517

 

Nämen, här står ju vi i snöslasket utanför mamma idag.

Doris såg helt vansinnigt rolig (& g u l l i g) ut i sin lilla outfit idag, mamma har stickat henne en tröja eftersom att hon (Doris) tycker att det är så vansinnigt kallt med snö och minusgrader. Plus att jag testade att sätta upp den där luggen som börjar bli för lång i en tofs i pannan på henne (jag vägrar klippa henne redan, vill ha det här mysiga valpfluffet kvar så länge det bara går). Söt som tusan såklart, men det var verkligen inte lätt att hålla sig för skratt när hon spatserade fram ute i snön i tight stickad ulltröja & allt fluff runtom. Sötnötan.

 

(Själv har jag på mig min urgamla Svea-jacka, gammal mössa från Davida, gammal sjal från BMB, skorna jag fick i julklapp av pappa som också är Svea köpta på Footwear och jeansen från Fornarina från Modestos rea)

 

IMG_0549

 

Alltså, man dör ju.

Ha ha ha!

 

Hoppas att ni har en fin lördag & njuter ordentligt av helgen, själv ska jag återgå till de där starka amerikanska ostbågarna från Hemmakväll & någon film på apple-tv här.

Så hörs vi imorgon igen!

 

Banditen-post-signature2

 

11 kommentarer till “Dagens outfit a lá Doris

 1. Vilken liten sötnos hon är Doris! Du har säkert skrivit vad hon är för ras men jag har missat det, så nu undrar jag vad det kan vara?
  Själv har jag en labbevalp just nu på 12 veckor som håller mig fullt sysselsatt och även de två stora labbarna. Super fin hon blev Doris med koftan!
  Kram

  1. Hon är shitzu/lhasapso 🙂
   Åh, så mysigt med labbe-valp, men visst håller de en sysselsatt 😛 😀
   Kram!

 2. Du kanske vill att vi ska fokusera på din söta hund, men jag vill hellre ge dig en komplimang för jag tycker att du är väldigt fin! Naturligt snygg och fräsch, man kan ju bli avis för mindre… Ta hand om dig, jag följer din resa som jag hoppas ska sluta med att du en dag slipper smärtan.
  Kram Louise

 3. Ni är så fina båda två :).
  Vår lilla cavalier king charles spaniel på 2kg håller på att frysa ihjäl more or less nu. Så han får sitta innanför jackan när jag går ut med vår andra Cavalier.
  Hur gammal är Doris?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg