Födelsedagen.

 

IMG_0683

 

(Hmm, det underlättar ju om man tycker på ”publicera”. Detta inlägget skulle publicerats i lördags innan jag åkte till Köpenhamn, men tji fick jag insåg jag nu när jag loggade in.)

 

Vilken fin födelsedag jag hade igår, precis perfekt blev den. Solen strålade från en klarblå himmel och det var SÅ vansinnigt vackert ute med gnistrande frost på träden och ett tunt lager snö på marken, har aldrig under 27 år varit med om något liknande den här dagen. Eftersom Emma och jag sedan länge planerat en Köpenhamnstripp idag (detta var enda lördagen vi kunde få ihop) så var förutsättningarna att vara ganska så stilla på födelsedagen om det skulle gå ihop med handen, men det gick ju bra det också. Så jag var hemma och käkade den söta prinsesstårtan som pappa hade kommit förbi med, läste mitt nya nummer av Sköna Hem och hade det allmänt mysigt.

 

IMG_0708

 

Kände mig allmänt födelsedagsfin i den här u n d e r b a r a wrapklänningen från Day som ni kanske känner igen från min önskelista i julas? Älskar den! (finns tex här)

 

IMG_0731

 

Också blev jag bortskämd med blommor och paket, den här underbara buketten kom min fina moster förbi med.

Ja, en helt perfekt dag med tanke på förutsättningarna (var så stilla så möjligt) som avslutades med färska räkor, chiliaioli, bubbel OCH hemmagjord pizza (kunde inte välja mellan räkorna & pizzan, haha!)

 

Men vad som fanns i paketen får ni se en annan dag, nu väntar Köpenhamn, efterlängtat vänner-tid med Emma och ett köp som jag planerat för l ä n g e.

 

Banditen-post-signature2

 

6 kommentarer till “Födelsedagen.

  1. Vackra du! Gillar vad du skrev i inlägget Doris om din smärta , att låta den styra men inte vinna. Har nyss åkt på diskbråck o har tokmkt huvudvärk pga detta. Men dina ord får bli mina ledord, att acceptera situationen o vila lite ibland. Älskar din stil ! Kram på dig

  2. Men Gud så snygg du är ! Den klänningen gjord för dig banne mig! Snälla visa klänningen i fler bilder så man ser hela klänningen . Vilken storlek kuska man ha om man dra M i normala fall tycker du ? Sen ett stort grattis så här i efterskott 💛

    1. Men tack snälla <3 Visst kan jag försöka fixa lite bättre bilder på hela klänningen. Storlek 38 motsvarar en M tycker jag 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg