Hemma igen & kurerar handbaksmälla med påskgodis

 

IMG_1725

 

Ja, jag är hemma igen sedan några dagar tillbaks och kurerar handbaksmälla så gott det går genom att ligga stilla i sängen med Netflix rullande på tv:n.

Det är fredag tydligen? Det upptäckte jag när jag kikade på klockan på iphonen innan. Jag vet inte vilken dag jag trodde det var, men inte fredag iallafall. Solen skiner och letar sig in genom persiennerna, påskriset står kvar och får duga som fredagsblommor den här helgen tills jag hämtat mig tillräckligt för att orka kasta ut det. Och på tal om påsk, har ni sett Adidas-skorna på bilden som jag fick i påskpresent förra veckan? Kärlek på dom alltså!

 

Nu åter till handvila och när jag orkar ska jag tömma kameran och bjuda på lite mer bilder från Falkenberg.

Jag hade väskan fullproppad med kläder som jag tänkte passa på att ta outfits-bilder med, men det blev inte så mycket av den varan då handen satte stopp för det och jag var mest osminkad i de skönaste chinosen och Jennys poncho från Cape Sweden. Men lite bilder har jag i alla fall, på Emma & Ellas vinterbad och några på min nya bikini som Emma tog när jag var på väg ner till spa-avdelningen. Men mer om det senare alltså, nu Netflix och det sista godiset ur påskägget från mamma till frukost/lunch.

 

Hoppas att ni har en fin fredag & att solen skiner hos er med!

 

Banditen-post-signature2

5 kommentarer till “Hemma igen & kurerar handbaksmälla med påskgodis

  1. Tråkigt med handbakis. Du är snygg även osminkad! Trevlig helg till dej!

    1. Adidas hemsida kommer mina ifrån, men de verkar tyvärr vara slut typ överallt nu =/

  2. Hej fina Bandit, har förståelse om din kropp inte var med på noterna att klä i sig kläder och visa outfits, men att känna Du behöver bära make up…
    tycker jag att Du inte ska behöva känna…för Du är riktigt naturligt vacker, Du har så fina drag och kropp…lite färg på läpparna, kan räcka långt.
    Varma kramar och tankar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg