Sconesfrulle

 

IMG_3181

 

Såhär ser det ut på mitt soffbord just nu, typ världens senaste söndagsfrukost.

Jag gillar inte att äta på morgonen, men nu när det gått några timmar, jag hunnit med en runda med hundarna, kletat in en antiksmask i huvudet och lite sådär så fick jag ett akut sug efter scones. Så det fick bli scones som en sen frukost/lunch denna söndag, inte dumt alls. Med den hemmagjorda björnbärsmarmeladen från ifjol och Ica´s nypressade apelsinjuice med hallon, mmm!

 

Men hörrni, nu ska jag klämma i mig min sista scones här utan att droppa smör på tangentbordet-

Så jag hoppas att ni har en finfin söndag så länge, så hörs vi snart igen!

 

Banditen-post-signature2

 

4 kommentarer till “Sconesfrulle

 1. Dom såg verkligen smarriga ut, dina scones. Har du något bra universalrecept för att få dom så fina? Med mitt dåliga tålamod och kladdig deg så får jag dom bara att likna något som kon släppt ifrån sig.

   1. Tack för tipset!!
    Såg en fin lägenhet till salu i Ystad -http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-bellevue-ystads-kommun-bellevuevagen-11-a-9038117
    Jag kan inte mycket om Ystad och bra läge och så men lägenheten var himla fin och så gick tanken till dig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg