Dagens i kjol & solbrillor

 

 3V6A1680

 

På tal om lyxen med att ha en fotograf som vän som jag skrev om häromdagen-

Idag trillade de här bilderna in på mailen.

 

3V6A1697

 

3V6A1685

 

Hon erbjöd sig nämligen att ta bilder på dagens outfit med sin kamera istället när vi var och tog en fika på stan i torsdags.

(Min var tydligen jobbig? hmpf!)

Men jag tackade såklart inte nej till det erbjudandet. Det är ju ganska så jättelyxigt med färdiga bilder att slänga upp direkt på bloggen.

 

3V6A1705

 

Så dagens bilder är alltså tagna av Emma (här), kappan är från Zara (hittar den tyvärr inte online längre), kjolen från Moss (här), linneskjortan är från Lager157 ifjol, sjalen gammal BMB, klockan är en julklapp från förrförra julen (här) och solbrillorna vet ni vid ju det här laget (här) och skorna Adidas Superstar.

 

Ja, så såg jag alltså ut i torsdags.

Men idag är det måndag och jag startar dagen långsamt med hundarna i soffan klädd i morgonrock och i eftermiddag ska jag faktiskt träffa Emma igen för en fika tillsammans med Buse, man får ju passa på när solen skiner och tillfälle ges.

 

Ha en fin måndag vänner, så ses vi igen lite senare!

 

Banditen-post-signature2

 

6 kommentarer till “Dagens i kjol & solbrillor

 1. Jag förstår Emma, att fota med andras kameror är jobbigt. 🙂
  Här blir det picnic på lekplatsen på väg hem från skola, är det sol så är det! 🙂

  1. Jo, där var den ju. Satt ändå och scrollade i typ 15 minuter efter den -Hej smärthjärna!
   Tack för hjälpen!

 2. Lika fin som alltid! Blir så inspirerad av dina outfit bilder. Såg för ett tag sen ett par chinos du hade på dig, dessa MAISON SCOTCH CHINOS BLUE. Hur är dom i storlek om man vill att de ska sitta lite avslappnat. Låg midja?

  1. Tack snäll du <3
   Jag har min vanliga storlek i chinosen, då tycker jag att de sitter lagom loose 🙂 Midjan är nog ganska normal tror jag, jag bär dom lite nerhasade för lite lagom grenhäng 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg