Handbakis med sällskap i sängen

 

IMG_2968

 

Här hänger jag och den här stjärnan idag.

Vi passar på idag när Abbe är hos mamma, han får ju som bekant inte vara i sängen eftersom man inte riktigt kan lita på att man har alla tårna kvar när man vaknar då. Och det skulle ju inte kännas okej att ta upp Doris när Abbe är hemma, så då får de hålla sig på golvet eller i soffan båda två.

Men idag passar vi som sagt på.

 

IMG_3008_edited-1

 

Jag har verkligen saknat att ha hund i sängen, speciellt som idag när jag är handbakis.

Då är det liksom extra mysigt att ha någon nära som sover tung och pussar kärleksfullt emellanåt.

 

IMG_3015

 

Och att få gräva in fingrarna i den där gosiga pälsen, så tröstande på något vis.

 

IMG_2997

 

Så det är vad Doris och jag gör denna fredag, försöker göra det bästa av en handbaksmälla.

En handbaksmälla som kom av något riktigt roligt, nämligen en mycket spontan fotosession med Emma igår som involverade taggbuskar, nässlor, krälande i stinkande lera, mördarsniglar (PÅ MIN KROPP!) och avslutningsvis ett minst sagt uppfriskande dopp i en iskall å. Och vansinnigt mycket skratt, tillsammans med någon jag tycker vansinnigt mycket om.

 

Nåja, hoppas er fredag är lite mindre smärtsam men minst lika mysig som min.
Vi hörs snart igen!

 

Banditen-post-signature2

 

4 kommentarer till “Handbakis med sällskap i sängen

  1. Ska bli spännande att se resultatet av den fotosessionen 😉 har byggt upp bilder i mitt huvud nu haha!
    Hoppas handbaksmällan lägger sig fortare nu när du har mysigt sällskap 🙂 kram

  2. Hej! Jag har letat i din blogg efter vilken ras dina små vovvar är, men hittar inte! Kram 🙂

    1. Abbe är blanding mellan Shitzu/lhasapso och cotton. Doris Shitzu/lhasapso 🙂 Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg