Välgörenhetsmiddag på Johan P, sisådär en månad senare

 

IMG_3663

 

Jag hann ju aldrig visa er bilderna från den där champangemiddagen på Johan P som vi var på innan jag försvann så jag tänkte jag passar på och förinställer ett inlägg till er nu när jag vet att jag kommer ligga hemma handbakis efter gårdagens Malmö-äventyr. Jag vill ju liksom inte att ni ska tro att jag försvinner iväg igen. Kvällen började bra, fem tjejer i ett hotellrum med varenda tom yta belamrad med diverse skönhetsprodukter.

Det var ju Jenny, Emma & jag som skulle på middag, men Mathilda som är grym på att sminka tittade förbi och assisterade oss och med sig hade hon också Lena. Vi hade lockat med bubbel och tjejsnack eftersom vi visste att de skulle vidare på schlagerfest sen.

 

IMG_3665

 

När Mathilda hade gjort vad hon kunde med oss så gick vi sedan den korta biten bort till Johan P.

 

Untitled-2

 

Väl på plats fick vi varsitt glas champagne i handen på uteserveringen.

Jag hade på mig en draperad långklänning som jag fyndat på Asos (här)

 

IMG_3668

 

Runt armen satt klockan från Triwa som har ett par år på nacken och min underbara knut från Ingnell Jewellery (här) ni som hängt med ett tag vet att jag för något år sedan suktade efter knuten från Sophie by Sophie och har inte riktigt kunnat släppa tanken på en knut sen dess, så gissa om jag blev glad då denna dök upp, till ett mycket trevligare pris.

 

IMG_3676

 

Mitt sköna sällskap för kvällen, bästa tjejerna som finns <3

 

IMG_3693

 

Eftersom det hela var en välgörenhetsmiddag och halva biljettpriset skänktes till Team Rynkeby så fick sällskap av ett gäng cyklister på uteserveringen.

 

IMG_3721

 

Jag hade ett hårsmycke i håret som jag panikshoppade på h&m ett par timmar tidigare.

 

IMG_3735

 

Jenny var som sagt fab i sitt nyfönade hår, lugg och svart fodral från By Malene Birger.

 

IMG_3764

 

Sen gick vi alltså in för att äta den mest fantastiska middag man kan tänka sig, genomgående ackompanjerad av champagne från  Joseph Perrier, men min kamera var som ni ser inget fan av mörkret där inne så jag fick ge upp och bara njuta av maten och sällskapet istället.

 

Men en kväll med favorit-tjejer, mängder av champagne och god mat alltså, och dessutom pengar för en god sak. Mycket bättre än så blir det minsann inte en tisdag i maj.

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Välgörenhetsmiddag på Johan P, sisådär en månad senare

  1. Ser underbart ut och kan tänka mig att det var gott också.
    Tack för fina bilder.
    kram Stina

  2. Så grymt snygg du är i den svarta klänningen. Så snygg att jag genast klickade hem den och blir jag bara hälften så snygg som du in min så blir jag mer än nöjd. Tack för tipset och varmaste hälsningar till dig. Kram. Helén

    1. Åh, tack söta du. Den är så himla skön men ändå uppklädd liksom, stort gilla på det 🙂 kram

Comments are closed.