En dag i Ullared & fem dagar i sängen


 

Ett litet tips! Om ni planerar blogg-comeback och som jag har en kropp som lätt klappar ihop så är det kanske inte j ä t t e-smart att lite spontant ta en tripp till Ullared över en lördag. Roligt i stunden, men kanske inte så smart. Det kan nämligen vara så att du då drabbas av handbaksmälla deluxe och blir fast i sängen i typ fem dagar efteråt och inte orkar blogga alls, det kan vara så.

Det är iallafall vad jag pysslat med, gjort Ullared i en dag och sängen i fem.

Ovan ser ni mig med dagens största köp, sälen som tog upp ett eget säte i bilen. Det skulle kunna bli en liten följetong det där med saker-man-köper-till-andras-barn-och-hoppas-att-dom-glömt-bort-tills-tillfälle-ges-för-hämnd. Som en trumpet, trumset eller en säl så stor att den skulle behöva en egen biljett för att komma ombord på ett flygplan.

 

Ja och typ en hel kundkorg också. Det ÄR faktiskt sälen som tog upp den mesta platsen, jag lovar.


 

Men lite smått & gott kom jag hem med till mig själv med såklart. Som till exempel värmespolar till håret (som jag spanat på på lyko tidigare för ca 800 och som där kostade 299 kronor, snacka om kap!), strumpor med glitter, nytt mobilfodral, en babyolja som doftar sååå gott (smörjer alltid in mig med babyolja efter dusch, ljuvligt) och världens bästa hårinpackning.

Så ja, det är vad jag haft för mig de senaste dagarna.

Idag har jag packat upp gula kassar som stått på golvet och väntat & ironiskt nog insett att jag nu själv måste dras med den där sälen som tar upp hela köksbordet tills den kan överlämnas… När jag inte legat i sängen med paddan på magen och tittat på farmen vill säga.

Och imorgon är det redan fredag igen, tänka sig.

4 kommentarer till “En dag i Ullared & fem dagar i sängen

  1. Spännande att se vad andra hittar på Ullared, har inte varit där på 20 år , men får nog ta en tripp i vår. Vilka fynd du gjort riktigt bra, Ha en trevlig helg:

  2. Hejja dig! Alltså Sälen 😂😂😂 Har aldrig varit till Ullared men nu måste jag kanske ta mig dit!!
    Fast jag måste också räkna med ett par dagars ”baksmälla” med värk och trötthet efter en sådan typ av utflykt men det får det vara värt! 💕
    Kram,
    Anneli

  3. Bra fynd! Såg ut som lagom med människor också när vi var där för två somrar sedan var det kö för att få en parkeringsplats.

  4. Så härligt att du är tillbaka ❤ Är så nyfiken på vad som hänt i din lägenhet under den här tiden, du har ett så inspirerande hem 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg