Att ha en dagens igen.

Oj så ovant det här kändes.

Men jag kan ju inte börja blogga igen utan att köra dagens, det går ju bara inte för sig.

Så det var bara att tacka ja när Emma erbjöd sig att knäppa av lite bilder på mig när vi sågs på Goodhair igår (hon skulle klippa och färga, jag hängde med mest för att det var mysigt).

 

Jag kände att det minsann fick räcka med vinterskor (iallafall tillfälligt) och invigde skorna som jag fick i födelsedagspresent i år.

Älskar detaljerna på den här tröjan, nertill en inbyggd skjorta (så skönt att slippa knöla med både skjorta och tröja) och de där knapparna på axeln ger verkligen det där lilla extra. Skönt men snyggt, det har alltid varit min melodi och det har jag anammat ännu mer det senaste halvåret. Jag VÄGRAR ha på mig något som inte är skönt.

Också såklart skinnbrallorna, de har några år på nacken nu men finns fortfarande i kollektionen och jag förstår verkligen varför. Bästa plagget när man vill känna sig snygg men ändå bekväm, de sitter verkligen inte åt någonstans de där. Svindyra vid inköp men så värt det med tanke på hur ofta dom åker på och lär göra i många år till framöver.

Så det var comeback för dagens det, hoppas att ni gillar <3

Skinnbyxor: By Malene Birger (här) Tröja: Knit Ted (här) Skor: Åhléns (här)

2 kommentarer till “Att ha en dagens igen.

  1. Snyggt! Jag har också en variant av sådan tröja med inbyggd skjorta, blir liksom alltid ”bylsigt” om man har vanlig skjorta med tröja ovanpå annars.

  2. Snyggt och ser verkligen bekvämt ut, håller med Dig att det är ju så man vill vara klädd. Älskar färgerna och kombon, mina favvo färger, känner mig alltid bekväm i dessa. Du Är så naturligt snygg som modell Nicole ❣️
    Ljusa Kramar från Ninni.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg