Ny-syrad & dagens i duggregn

.

Åh idag har jag gjort något jag längtat efter i en hel månad må ni tro.

Nämligen ansiktsbehandlingen med syra som jag håller på att göra en kur av. Detta var behandling 3 av 5 och jag är heeelt såld på detta. Den borde verkligen komma med en varningstext om hur beroendeframkallande den är, numera är det min absoluta favorit känsla: Ny-syrad. Förövrigt ett ord som borde finnas med i svenska akademins ordlista kan jag tycka.

Jag har ju använt syra i min rutin hemma innan men hemma-syran går ju förstås inte att jämföras med den man får på salong. Det är ju där dom gömmer de riktiga grejerna. Men det där får bli ett inlägg för sig, syror och hudvård. Jag har under de senaste två åren sedan min hud för första gången i mitt liv började spåra ur lite blivit lite smått besatt av hudvård, så det är verkligen ett inlägg för sig. Eller 10.. (Om det är något ni skulle tycka var kul att läsa om?)

.

Men såhär såg jag iallafall ut i morse på väg dit i duggregnet (plus ett paraply).

Den där solen har verkligen lyst med sin frånvaro idag- grått, grått, grått.

.

Dagens bestod också av grått men med en liten touch av rött:

Kappa (förra våren på Zara) Byxor: By Malene Birger (gamla)

Skor: Adidas Superstar (här) Kashmirhalsduk: H&M (höstens, hittar inte den på hemsidan nu) Tröja: Superdry (här)

.

Ha en fin kväll fina ni, imorgon är det fredag igen minsann.

Ny-syrad fredag dessutom, det är ju nästan för bra för att vara sant.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Ny-syrad & dagens i duggregn

  1. Gärna hudvård!! Och gillar du syra ska du kolla in Paulas Choice från Skin city. Deras 5% AHA is amazing! Nyponroskänsla flera dagar i veckan. Kul att du är tillbaka. Du har varit saknad.

  2. Läser mer än gärna om hudvård…
    Så härligt att du är tillbaka och låter oss få följa dig i din värld, stort som smått🙏🏼…

  3. Skriv gärna mer om syrabehandlingen. Är lite nyfiken på att testa. Fin är du som alltid. Ha en underbar fredag. Kram Annika

  4. Spännande med syra. Sugen på att köra till Ystad bara för att syra!! 🙂 haha vad använder du för syra hemma?

  5. Är oxå super nyfiken på det här med syra behandling, berätta gärna mer och visa bilder 🙂 Blir så inspirerad av din klädstil (även inredning), är i en liten klädkris och den här stilen tror jag skulle kunna vara något för mig 🙂

Comments are closed.