Soffhörnan

Ska vi kika på soffhörnan då, den ser väl ut ungefär som sist ni såg den skulle jag tro.

Förutom fåtöljen då, den är ett loppisfynd som min mamma gjorde för något år sedan och som jag i min tur sedan fyndade i hennes källare i somras någon gång. Bästa sortens fynd!

Och soffan har fått en extra madrass från Ellos, så nu är den ännu mjukare och mysigare. Plus att soffans klädsel skyddas från en viss liten dams smutsiga tassar.

 

Det var en liten titt på soffhörnan det, nu ska jag slå ihop datorn och fortsätta kurera handbaksmälla här.

Slölyssna på något nytt podavsnitt, dricka iskall pepsimax med en Doris som sällskap vid fotändan, det blir den här måndagskvällen det.

Hoppas ni haft en fin start på veckan!

6 kommentarer till “Soffhörnan

  1. Åh! Jag vill krypa upp i din soffa med en stor kopp te (fast jag dricker inte ens de) och prata om stort och smått med dig i flera timmar. Och gärna klappa på lilla doris. Kram

  2. Hej! Så fint du har det, och kul att du är tillbaka 🙂 varifrån kommer ditt soffbord? Allt gott!

  3. Har du köpt madrassen till soffan nyligen? Var inne på Ellos nu men där fanns den inte..?
    Önskar dig & Doris en skön kväll!

    1. Det var ett tag sedan, men jag tror att de brukar få in den igen. Så var det iaf när jag först tänkte köpa den -den var den också slut men kom in igen efter någon vecka 🙂 Så håll ögonen öppna så fyller de kanske på!

  4. Tack för snabbt svar😊 Jag har precis köpt en vanlig bäddmadrass och lagt i soffan men det blev inte bra alls 😂 Så jag hoppas Ellos får in den igen, den skulle vara perfekt härhemma! 🌸

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg