En påsk i sängen

Hej vänner!

Förlåt för tystnaden här inne. Efter turen till Skånes djurpark med Emma och pojkarna lördagen efter den där hemska fredagen så var jag såklart handbakis. Sedan, lagom till att påsken skulle börja så lyckades jag snubbla till när jag skulle resa mig ur soffan och ryckte till med armen. Så ja, efter det kunde jag ju glömma allt vad påsk hette. Efter det har jag bara haft lite svårt att hitta motivationen och inspirationen igen, som det lätt blir efter något sånt.

Så det är anledningen till min frånvaro, det har alltså inte hänt överdrivet mycket spännande. Jag har spenderat mesta tiden i sängen först utan Doris när jag var för dålig för att gå upp alls och mamma fick ta hand om henne och sedan tillsammans med henne (bästa sällskapet!) när det började ge med sig lite och jag kunde ta den där efterlängtade duschen och hoppa i mina nya favoritmjukisar och en mysig kashmirtröja. (Jag är ju som ni vet besatt av just hemma-mys-plagg, fint och bekvämt ska det vara- så gissa om jag är nöjd med dessa supermjuka (och superfina) från Modesto)

Årets påskägg hade jag gjort som kaniner, men de har pga sängliggandet legat kvar här hemma tills den här veckan när jag äntligen kunde överlämna dem.

Jag själv fick också en massa fina påskpresenter, ett par ljuvligt vår-rosa skor, tidning att fördriva tiden i sängen med, en massa favoritgodis (ej i bild pga redan uppätet) och av pappa ett påskägg på kontot eftersom han befann sig hos lillebror i Norge och det passade ju alldeles utmärkt när Skincity körde kampanj på PTR, så jag passade på att klicka hem det här mask-kitet med massa favoriter och en som är helt ny i mitt badrumsskåp.

Så det är vad som hänt här det senaste, jag hoppas att er påsk var lite roligare och att ni också fick något kul i påskägget.

28 kommentarer till “En påsk i sängen

 1. Vilken kämpe du är!! Låt aldrig negativa tankar ta över, kämpa på ♡
  Undrar för övrigt vilken stl du har på byxorna? Kram

 2. En sådan otur… hoppas att lite vår med sol och värme väntar nu, om du börjar komma tillbaka ☀️! Lättar upp tillvaron ytterligare.
  Kram!

 3. Hoppas du känner dig okej nu! Måste fråga var de fina rosa skorna kommer ifrån? Kram till dig!

 4. Din stackare, du är verkligen en superkämpe. Hoppas att det känns bättre nu och att det får vara så länge nu. Styrkekramar Annika

 5. Snor din fantastiska påskäggsidé rakt av till nästa år. UNDERBAR! Och styrkekramar, vet hur jobbigt det är då motivationen tryter och det känns som man sitter i kvicksand… <3

 6. Så skönt att höra av dig igen! Känner ju inte dig, men du finns allt som oftast i min tanke ändå. Din livshistoria berör. Hoppas att du får återhämta lite energi och att solen och värmen snart kommer och värmer dig. Ta hand om dig! <3 Kram Josephine

 7. Dina påskägg är ju bara helt underbara – kaniner! Åh vad jag vill ge sådana till mina barn nästa år.
  Men vilken skit-påsk du fick 🙁 Vilken kämpe du är! Heja dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg