Indiskt, Electa och serum-nörderi

Sådär, ska vi ta och titta på vad som orsakade den där handbaksmällan nu senast? Emma hade fått en inbjudan till Electa Skönhetsklinik i Malmö där det skulle hållas ett blogg/instagram-event och eftersom vi blivit nästan löjligt hudvårdsnördiga så frågade hon om jag ville följa med. Och det ville jag såklart, så i torsdags tog vi tåget till Malmö för att gå på hudvårdsevent. Men eftersom vi hade en liten stund på oss innan eventet skulle börja så stannade vi till för lite mat på ett av våra favoritställen, den indiska på lilla torg. Där hade dom infravärmen igång och vi kunde utan problem hänga av oss jackorna och låtsas att det var mycket varmare ute än det egentligen var.

Naan är typ det viktigaste och att beställa det starkaste grytorna de har på menyn att doppa det varma brödet i, mmmmm!

Emma var filmstjärnetjusig som vanligt i perfekta lockar och den där glittertröjan som jag bara vill slita av henne och ta med mig hem.

 

Själv invigde jag en blus jag köpte på Zara i höstas men som inte kommit till användning förrän nu och fårpälsjackan från Twist & Tango. Man får ju passa på när det inte regnar.

Sen skyndade vi vidare mot Electa där Frida redan fanns på plats och var djupt försjunken i ett samtal om syror med personalen på Electa, ett samtal som vi inte var sena att lägga oss i.

 

De hade gjort så himla fint där i receptionen och dukat upp med ungefär hur mycket mat som helst. Det fylldes snabbt på med folk och var man än tittade möttes man av maffiga pioner och vackra kvinnor.

Som den här ja, väldigt Hollywood som sagt.

Jamen ni ser ju?

Hudvård, mat, blommor och ett rum fyllt av glada kvinnor.

Det minglades, pratades och vi försökte ta reda på om Kungen hade gjort en fettfrysning eller kanske en ansiktsbehandling eftersom de hade ett diplom på väggen som meddelade att de var kunglig hovleverantör.

Sen fick vi kika in i de olika behandlingsrummen där vi fick klämma och känna och lära oss mer om olika produkter.
Vi bombarderade tjejerna med frågor om ditten och datten, går den här syran att kombinera med den jag har hemma osv osv och de förklarade tålmodigt.

Sedan var det dags för Emma och mig att röra oss mot tåget igen, men först hann Emma & Frida med en liten photoshoot ute i kvällssolen.

Vi gick med lätta steg mot centralen, fulltankade med energi och bärandes på goodiebags med massa härliga serum och krämer att testa hemma.

Den kvällen lever jag länge på, och ja -det var så himla värt en handbaksmälla.

2 kommentarer till “Indiskt, Electa och serum-nörderi

  1. Ååå så mysigt ni har!! Låter jättemysigt!! Hoppas handbaksmällan inte blir alltför långvarig 💕
    Verkligen Hollywood på Emma ❤️
    Kram,
    Anneli

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg