Sommaren, var är du?

Tända ljus mitt på blanka dagen en söndag i juli?

Japp, tydligen är det så sommaren 2017 vill bli ihågkommen. Inga stranddagar, men tända ljus och filtar i soffan.

Regnet det ö s e r ner här idag. Man får göra det bästa av situationen och försöka göra något mysigt av det. Så vi kurar i soffan här hemma Doris och jag, med tända ljus och Netflix på tvn. Och jag försöker låta bli att tänka på att det redan är slutet på juli och man inte fått en enda stranddag ännu.

6 kommentarer till “Sommaren, var är du?

 1. Det är lika illa här i Finland, tyvärr. Men, som du säger, får man göra det bästa man kan av det hela, trots att det är de här få ljusa och varma månaderna man väntar på typ hela året och borde få sig till livs för att överleva de mörka långa vintermånaderna. Men det är ju trots allt ganska mysigt med tända ljus och regn, trots att det inte är nåt sommarväder precis…
  Mvh, hon som i smyg längtar till hösten och allt vad det innebär.

 2. Nä det är inte klokt vilken trist sommar. Även om vi i Stockholmsområdet har haft många soldagar så är vädret verkligen inte att lita på.
  Jag har varit vid stranden 1 gång den här sommaren 😃.

 3. Ja, vi hoppas verkligen på ett mer pålitligt sommarväder framöver. Vi var i Ystad förra veckan och fick en mysig vecka med i alla fall tre härliga halvdagar på den underbara stranden. Vilken lyx att bo i en sådan fin sommarstad – är lite avis faktiskt. 😊 Hoppas att du får en fin fortsättning på sommaren! /Erika

 4. Samma här, inga stranddagar utan tända ljus mitt på dagen… Kram 💗

 5. Vi har haft en torr, ganska solig men relativt sval sommar så här långt, så inga stranddagar men vad gör det när man flyttat till nybyggt hus och har massor att göra med ny trädgård och altanbygge mm mm. Ljusstaken på bordet, wow så fin. Vill du avslöja vad du köpt den 🙂 ?
  Ha en fin dag
  /Kina

  1. Åh det låter som en toppensommar trots bristen på strand 🤗
   Ljusstaken fyndade jag på halva reapriset på indiska för någon vecka sedan 👌🏼
   Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg