Drömmen om ett rosa kök och väggar att måla

Pinterest är min vän såhär i handbakis-tider.

Eller vän och vän. Kanske snarare ovän med tanke på att jag bara vill flytta nu, nu, nu när jag ser bilder som denna och dessutom spenderat allt för många timmar i den här lilla skolådan till lägenhet de senaste veckorna. Drömmer om att flytta till något större och något som jag får göra till mitt, på riktigt. Tänk att få måla en vägg eller två när man känner för det. Eller ännu hellre, skaffa sig ett smuts-plommon-rosa kök. Hallå D R Ö M!

Och kolla bara den blå väggen där bak. Baaah, skulle kunna flytta in direkt.

(Bilderna är som sagt hittade på Pinterest och jag hittade tyvärr inte ursprungskällan)

3 kommentarer till “Drömmen om ett rosa kök och väggar att måla

  1. Åhh så vackert! Har själv ett väldigt vitt och ljusgrått hus -vilket jag mår bra av. Men, allt mer och mer börjar det krypa in lite mer färg, även om de är lite smutsiga i tonen. Den djupblå färgen är ju helt underbar! Kanske ngt att utmana mig med.
    Jag förstår att du längtar efter ngt större och som tillåter renovering av det större slaget. Vi däremot drömmer ibland istället om en lägenhet som vi inte behöver ansvara över när fasaden behöver målas, stuprören tömmas 😉 Men, så är väl livet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg