FÖDELSEDAGSPRESENTER


 

Jag har ju glömt att visa er mina födelsedagspresenter, blev som vanligt bortskämd med finfina presenter från alla håll.
Här ligger en del av dem på soffbordet dagen efter min födelsedag.

Airpodsen har suttit i örenen sen dess typ, jag har nästan alltid en ljudbok eller pod i öronen så dessa är ovärderliga. Sen fick jag fina kläder, roliga böcker, en bak-bok med en hälsning från Roy i (bara en sån sak!) och en Gant-klocka med blå urtavla som jag trånat efter. Och lite hudvård såklart, det är a l l t i d en välkommen present. Till mig själv från mig själv köpte jag Estée Lauder Advanced Night Repair och är helt hooked på detta serum nu. På tal om det så får det nog snart bli ett inlägg om min hudvårdsrutin igen, det händer ju ständigt saker där.

 

Men det var en lite titt på några av mina födelsedagspresenter det, bättre sent än aldrig.

 

 
 

3 kommentarer till “FÖDELSEDAGSPRESENTER

  1. ANR 👌 blev förälskad i den så fort jag började jobba för Estee Lauder 💗

  2. Hej! Så många och fina presenter! Kan du ge lite boktips! Jag lyssnar också på en massa böcker men vilka ska man välja. Du kan ju både skriva om bra och dåliga ljudböcker 🙂

  3. Hej och grattis i efterskott! Hudvårdsrutiner och boktips låter som toppenrubriker, ser fram emot det 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg