PRESENTER

 

Som ni vet så brukar jag passa på att köpa mig själv en present lagom till årsdagen för operationen, en klapp på axeln för att jag orkat med ytterligare 365 dagar av smärta och fortfarande står på benen, iallafall de flesta dagarna. Första året var det en klocka från Triwa, fjol en diamantring, men alltid någonting som jag vill ha men kanske inte nödvändigtvis skulle köpt åt mig själv annars.

I år blev det ett par stycken presenter kan man säga. Men huvudpresenten är ett par solglasögon från Gucci som jag trånat länge efter, ni kommer säkert få se dom på snart. Och så passade jag på att köpa på mig lite ny hudvård som jag ändå behövde, som en bonus. Det kändes ett bra sätt att fördriva den där vidriga eftermiddagen -att gå till Parelle och köpa de där Sensai-produkterna som jag så tålmodigt väntat med att köpa tills det jag hade hemma var slut. Ett nytt nagellack slank visst också ner i påsen.

 

Men det slutar inte där, när jag hade shoppat klart kom nämligen Rebecka med de vackraste pionerna från henne och hennes gulliga son OCH en så himla fin present från henne och Emelie, alltså h u r fint? Att ha så fina och omtänksamma människor omkring sig gör verkligen livet lite mer uthärdligt när det känns tungt. <3

 

10 kommentarer till “PRESENTER

  1. Du värd all kärlek Nicole 💗!
    Bra strategi att hantera ”den dagen” med att unna sig fina bra längtansfulla ting…för att fokusera på något annat i smärtträsket.
    Omfamnande Ljusa Kramar från Ninni.

  2. Pionerna ser ut som glass 😊. Den där hudvården hade jag gärna haft själv, Tyvärr tryter ekonomin och annat får priotiteras. Tycker du göra helt rätt som unnar dig presenter. Kram

  3. Så rätt att unna dig något, det är du värd. Nagellacket ser jättefint ut, vad heter färgen? 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg