AVSKEDSMIDDAG PÅ GLÄNTAN

 

I torsdags var sista kvällen för Tim och Sandra här ner för den här gången, hur kan det alltid gå så galet fort när dom är här på besök?  Men den här gången har vi i alla fall lyxen att Ada stannar två dagar till, de ska nämligen på bröllop i Göteborg så Ada blir passad hos farmor över helgen. Så mysigt!

Men tillbaka till torsdagen, vi bestämde oss för att avsluta veckan med lite god mat i kvällssolen.

 

 

Valet föll på nyöppnade Gläntan i sandskogen där det skulle serveras grillbuffé.

 

Tyvärr visade det sig att de redan hade slutat med det (?) trots att de bara haft öppet ett par veckor. Så istället fick vi köra på deras självgrillningskoncept.

 

 

Och det gick ju bra det med.

 

 

Tillbehören var i alla fall någon form av buffé.

 

 

Och sällskapet var ju det bästa.

 

(Shorts: Carin Wester Åhléns (här) Blus: Mango (här) Sandaler: gamla h&m Väska: LW)

 

Så det var vår torsdagkväll det, kvällssol, mat och familjemys. Ikväll står Winnerbäck-konsert på schemat för mig, som jag längtat. Men först ska jag ringa till sjukhuset och kolla upp mitt öga, råkade nämligen spetsa en kartong i ögat igår så jag ser inte riktigt klok ut nu med en röd blodfylld bula i ena ögat. Sjukvårdsupplysningen ville skicka mig till Lund inatt men det kändes som ett lite väl stort projekt om jag ska klara av en konsert ikväll, så nu hoppas jag att det kan räcka att de tittar på det här i Ystad idag så jag slipper bege mig till Kristansstad (ännu värre än Lund) som den trevliga sköterskan inatt befarade.

Så ja, vi får väl se vad det blir av denna dagen. Jag som hade planerat att bara vara hemma hos mamma och vila handen och gosa med Ada som uppladdning innan jag möter upp Emma för mat och drinkar innan vi fortsätter kvällen med Winnerbäck…

 

 

1 kommentar till “AVSKEDSMIDDAG PÅ GLÄNTAN

  1. Jag blev tvungen att klicka hem den blusen. Så otroligt fin!! Hoppas att den funkar på mig också när den kommer 😆

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg