SOMMARKVÄLLAR

 

 

Det är ju verkligen en helt galen sommar vi har, superläskigt såklart med torkan och alla bränder som härjar i vårt land men också härligt, att få tanka sol, värme och energi såhär.

  

 

Men hur härliga sommardagarna än är så är nog ändå sommarkvällarna mina favoriter. När det fortfarande är alldeles ljummet i luften, man åker ner för ett kvällsdopp i ett spegelblankt hav och sitter sedan kvar på stranden, lite frusen för första gången på länge eftersom solen är påväg ner och man stannat i vattnet lite för länge.

Jag stod där på stranden i min blöta baddräkt och kunde konstatera att jag faktiskt frös lite, en konstig (och lite skön) känsla eftersom man inte känt den på så länge nu när kvällarna är typ lika varma som dagarna, och inte ens när AC:n gått i flera timmar så är lägenheten helt sval. Det var riktigt mysigt att kura in sig i en tröja för omväxlings skull.

 

(Shorts: Mango här Tröja: Levete Room här)

Och nu ligger heeela augusti framför oss med mera sommar och förhoppningsvis massor av kvällar som denna, innan vi går mot hösten och allt vad det innebär. Jag som vanligtvis börjar längta efter höst ungefär såhär års känner mig för en gångs skull inte alls klar med sommaren, trots att vi haft så mycket sommar i år. Konstig det där. Men minst en sommarmånad kvar alltså och den har inte ens startat än.

 

Nu njuter vi lite till hörni, och tankar ljus inför vintern <3

 

 

3 kommentarer till “SOMMARKVÄLLAR

  1. Har lige været i Skagen, og der havde vi de skønneste sommeraftener! Det er dog begrænset hvad vi fik taget af billeder..

  2. Håller med dig fullt ut, bara älskar denna sommar med dess värme & solsken 😍😍😍😍 Just nu vräker det ner regn,åskar (så nu är jag livrädd att det blir mer blixtnedslag) 😨
    Men det är 20 grader varmt trots regnet 😂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg