LÖRDAGENS

 

I lördags var vi och åt pizza på Örum 119, men mer om det i ett annat inlägg när jag orkat gå igenom alla bilder.

Men såhär såg jag i alla fall ut.

 

 

 

Blusen som jag fyndat på rean är nog ett av den här sommarreans bästa köp. Jag föll pladask för den redan förra sommaren på mässan men när de trillade in i butik i våras bestämde jag mig för den kortärmade i samma tyg. Vilket var ett bra val för den är också helt underbar, men jag har inte kunnat släppa den här långärmade höghalsade ändå. Så gissa hur glad man då blir när den finns kvar när rean är sänkt till 50%, då var det liksom givet att den skulle få flytta in i garderoben den med. Blusen finns här.

 

 

Till detta hade jag ett par gamla jeansshorts från h&m, eller egentligen var det ett par jeans från början som jag klippt av. Väldiga gamla iallafall. Solglasögon och skärp kommer också från h&m men deras sida ligger nere just nu när jag skriver inlägget så jag kan tyvärr inte länka.

 

 

Också min Lily från Mulberry.

Jag älskar de här färgerna ihop, tanfärgat läder till jeans och vitt. Speciellt nu på sommaren när man kan matcha det med lite solbrända ben.

 

Så såg jag alltså ut i lördags, och hur pizzorna såg ut (och smakade) tar vi i ett annat inlägg som sagt.

 

2 kommentarer till “LÖRDAGENS

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg