FRUKOST, LUNCH OCH MIDDAG

 

Jag håller på och vilar ut en handbaksmälla här hemma, i fredags besökte jag nämligen modemässan i Köpenhamn tillsammans med Jenny för att göra inköpen för vår och sommar 2019. Så helgen och början på den här veckan har spenderats här hemma i sängen och jag har fortfarande inte orkat tömma kameran på bilder och gå igenom allt från Köpenhamn så därför får vi istället ägna dagens inlägg åt något som jag fotat och redigerat tidigare, nämligen vad typ 85% av min kost bestått av den här sommaren.

 

 

Vaniljyoggi med färska bär och müsli.

I vanliga fall så äter jag ganska mycket av den här typen av mat också pga handen och bristen på orka att laga något eller oviljan att få m e r ont för att laga mat och sen inte vara så sugen på att äta det man lagat för att man har för ont. Ni fattar. Men nu har det dessutom varit typ det enda jag varit sugen på i den här tropiska värmen så då har det blivit extra mycket.

 

 

Jag är i alla fall så glad att jag hittat MyMuesli tack vare Emma som jobbar där i Berlin och det är jag glad för. Betydligt roligare än vad man hittar i hyllan på Ica och dessutom är förpackningarna så snygga i skafferiet eller framme på en hylla som jag har de jag äter just för tillfället.

 

 

Mina favoriter av de jag klickade hem nu första gången är SummermüsliPink Granola och min egen mix, den i Pride-röret. När man gör sin egen mix så väljer man själv innehåll, det finns hur mycket som helt att välja bland, och sedan väljer man hur man vill att röret ska se ut med egen text på om man vill med, hur kul? Jag älskar sånt.

 

 

Jag kommer ju aldrig köpa tråkig müsli på Ica igen.

 

 

Ja ni ser ju, nöjd.

 

 

Så ja, det fick alltså bli ett inlägg om vad jag äter idag, om det nu intresserar någon.

Och nästa gång jag tittar in så har jag förhoppningsvis orkat tömma kameran och kan bjuda er på en rundtur på mässan och lite förhandstittar på vad jag tvingat (ja, ibland faktiskt) Jenny att ta in till nästa vår och sommar.

 

Men nu; stänga ihop datorn och fortsätta vila handen, tagit en evighet att knåpa ihop detta då hjärnan är segare än vanligt pga handbaksmällan. Vi hörs snart igen!

 

2 kommentarer till “FRUKOST, LUNCH OCH MIDDAG

  1. Tack för god mat och hoppas att du blir snart frisk nog för mode bilder.
    Ser fram emot det och gud vad det såg gott ut med bären.
    kram Stina

  2. Det ser supergott ut, måste nog till att göra en beställning ..😊 Ta hand om dig så ser vi fram emot lite bilder när du känner dig pigg för det. /Anne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg