SÖNDAGS-SPA I BADRUMMET

Idag låser jag in mig i badrummet och tar hand om mig själv, det har varit alldeles för lite av den varan den senaste tiden. Har slarvat med hudvården, är genomskinlig som ett spöke och håret ser ut som jag-vet-inte-vad.

 

Så nu blir det först ett långt bad i bubblor från Sensai (det är egentligen en duschkräm, men när jag vill lyxa till det så brukar jag hälla den i badvattnet istället) och Olaplex i håret i ett försök att rädda det som räddas kan innan Emelie sätter saxen i det på tisdag. Och innan jag går upp ur badet får kroppen sig en rejäl omgång med kaffeskrubben som jag ä l s k a r, har haft slut på den så passade på att fylla på med den och världens-bästa-bus när jag köpte jeansen hos Jenny för nån vecka sen. Nåja, världens bästa av det JAG testat för kroppen (och det är en hel del) så är Minetan oslagbart! Blir alltid jämt och fint, lagom med färg och man kan styra det genom att välja hur länge man väntar innan man sköljer av. Så glad att Jenny har det i sortimentet nu.

 

 

Och när jag kommit upp ur badet så hamnar Olaplex-inpackat hår i en knut, ansiktet får ett lager av PTRs guldmask och kroppen ett lager BUS som får sitta i två timmar innan jag sköljer av den och ser ut som en människa snarare än ett spöke igen. Japp, en himla bra plan för en söndag tycker jag.

 

 

Hoppas att ni också har en fin söndag vänner!

 

Rekommenderade inlägg