Besök

 
 

 IMG_0060

 
 

Idag har Abbe och jag haft besök.

Av den andra Abbe, lilla Abbe som inte alls är speciellt liten längre utan hunnit bli 6 månader gammal och snart lika lång som liggdelen i vagnen. Tänkt vad tiden går fort, ifjol vid den här tiden låg hans mamma och jag och solade i trädgården och fantiserade om vad det skulle vara för en liten filur i magen. Världens snällaste och gladaste bebbe visade det sig. Maken till snäll och nöjd bebis får man leta efter.

 
 

IMG_0068

 
 

Han nöjde sig med att ligga på min säng eller i sin vagn och prata med sin snutte medan hans mamma och jag åt frukost och rensade min garderob. Så himla skönt det är att rensa ut och bli av med lite saker som någon annan kan ha mycket mer användning för, med sig härifrån hade hon en hel påse proppfull med saker som jag inte längre använde

 
 

IMG_0075

 
 

Abbe tyckte också det var spännande med besök, nu ligger han utslagen i sängen och andas tungt. Klart man blir trött när man inte kan slappna av för en sekund när man har gäster, måste hålla koll på allt precis hela tiden.

 
 

IMG_0057

 
 

IMG_0092

 
 

Nu ska jag också krypa ner i sängen brevid Abbe med en ispåse på handen och starta Netflix, det tar visst på krafterna för mig med att ha besök…

 
 

Sängkläder: Afswedala // Tröja: ChillNorway // Jeans: Gamla Please

 
 
Banditen-post-signature

2 kommentarer till “Besök

  1. Åh vad härligt med besök! Jag har själv en såndär liten i mitt liv och det lägger sig som bomull runt smärtan varje gång jag träffar henom.
    Har lite brist på vad jag ska netflixa, vad kollar du på?

  2. Så cute, båda Abbarna! 😉 Visst är det nice att rensa ur garderoben och kunna ge till nån annan som uppskattar, det känns alltid toppen. Kramar!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg