Årets första dopp med Ella & Emma

 

IMG_2838

 

Ja, de här två tokstollarna hade alltså bestämt sig för att ta sig ett dopp i havet när fotograferingsdag två var över och dessutom hade förflutit utan större katastrofer som brandutrymning av hela hotellet och sådär.

IMG_2828

 

Ella var pepp i min hotellmorgonrock som hon fick låna för att hålla värmen. Emma gick mest bakom och mumlade till Jenny ”Eeh, hur långt kommer hon ta det här? Hon kommer väl inte BADA på riktigt?

 

IMG_2842

 

Sedan var det alltså dags, dags att lämna morgonrocken till mamma och ta Emma i handen för att springa ner mot det isande kalla vattnet. Jag hade doppat tårna dagen innan, så jag råkade v e t a hur kallt det var.

 

Untitled-1

 

Och ja, Ella vände innan vattnet nådde henne till anklarna typ, till Emmas stora lättnad.

Men så gick det alltså till när de tog årets första ”bad” i Falkenberg en solig tisdag i mars. Galningar alltså, att de ens kom på tanken!

 

Banditen-post-signature2

 

1 kommentar till “Årets första dopp med Ella & Emma

  1. Så himla bra gjort av Emma! Tänk vilken glädje för Ella att få lov att prova!
    Ja jag hade fegat direkt kan jag säga, kallt vatten är inte min grej. Pojkarna går här hemma och tittar på termometern i poolen för att se hur varmt det är och när det var nästa 10 grader (läs 7 grader) så tyckte pojkarna att nu var det ju varmt så då kunde de väl få bada? Hell no! haha Nä det får nog upp till iaf runt 20 grader innan jag ska fundera på att krypan er i vattnet. Fast tja ifjor var det ju faktiskt bara 16 grader i vattnet när jag åkte ring efter båten och trillade i. Och nej jag hade inte våtdräkt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg