Sushi utan sushi med en favorit-människa

 

3v6a1051

 

I lördags kväll fick jag besök av denna vackra (bilden ovan har jag snott från henne med.

Vi satt uppkrupna i sängen och drack bubbel och pratade om allt möjligt tills vi plötsligt drabbades av extrem hunger och bestämde oss för bege oss ut i den mjuka kvällssolen för att hitta något att äta.

 

IMG_2874

 

Det blev sushi, fast jag inte alls förstår grejen med det där.

Men Emma älskar det och då får man ju ställa upp.

 

IMG_2873

 

Dessutom fanns det ju massa annat smaskigt på menyn, så det gick verkligen ingen nöd på mig som beställde in en Yakiniku.

SÅ god alltså.

 

3v6a1044

 

Sedan gick vi sakta hemåt igen, solen var precis på väg att försvinna ner helt och vi konstaterade att det verkligen var vår på riktigt nu när vi gick igenom parken och det var skillor och krokus i varje gräsmatta. Och ja, jag hoppade bara rakt ur handbakis-pyjamasen och i världens-skönaste-byxa (här), virande en gammal sjal från BMB runt halsen, drog på mig kappan (från Zara) och satte solbrillorna (här) på näsan och gick ut, en borste genom håret hade ju inte skadat med inser jag nu när jag ser bilden ovan som jag snott av Emma, ha ha.

 

Men några timmar med en av mina absoluta favorit-människor, vårsol och sushi utan sushi alltså,

en alldeles utmärkt lördag om ni frågar mig.

 

Banditen-post-signature2

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Sushi utan sushi med en favorit-människa

  1. Alltid lika snygg oavsett borstat hår eller inte. Hårfärgen passar dig så himla bra. Kram

  2. Klockan är 09:26 och jag belv döhungrig nu av att se dina pics! 😛
    Och btw, ni är så fina tillsammans du och Emma – härlig vänskap!

Comments are closed.